Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

5 szuper wellness hotel az őszi feltöltődéshez

A nyár végi rosszkedv elűzésére mi jobbat javasolhatnánk, mint hogy üljünk le a gép elé és foglaljuk le első őszi utazásunkat? Cikkünkben 5 olyan wellness hotelt hoztunk el, melyek közül bármelyiket is választjuk, energiával feltöltődve vághatunk neki az előttünk álló hosszú, időnként borongós hónapoknak.

 

Hotel Szieszta** (Sopron)

A Sopron belvárosától csupán negyedórányira található Hotel Sziesztát már csak panorámája miatt is érdemes felkeresnünk, hiszen 240 darab, erkélyes szobájából lélegzetelállító kilátás nyílik az öt hektáros Lővérek ősparkjára. Kényelmes lakosztályainkat elhagyva a hotel wellnessrészlegében sziesztázhatunk beltéri medencéjének, pezsgőfürdőjének, valamint finn szaunájának segítségével, de az aktív kikapcsolódás kedvelőinek sem kell aggódniuk; a Tennis Klub hat salakpályáján szeretettel látják a mozogni vágyókat. Az erdei futópályákon levezethetjük felesleges energiánkat, és számos fantasztikus kirándulási lehetőség is várja mindazokat, akik inkább a természetben töltenék el jól megérdemelt szabadnapjaikat.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

A hotelben november 30-ig hétköznaponként felújítás történik, ezt érdemes figyelembe venni a foglalás megkezdése előtt.

5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Hotel Szieszta** (Sopron)5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Hotel Szieszta** (Sopron)

 

Fedezd fel Sopron mesebeli rengetegét - kirándulások a Lőverekben>>

Bakancslistás helyek, látnivalók Sopronban>>

 

 

Hotel Villa Völgy**** (Eger)

A csendes környezetben kialakított egri Hotel Villa Völgy a méltán híres Szépasszony-völgyben fogadja vendégeit. A szálloda hibátlan választás lesz, ha célzottan a környék borai miatt döntünk a hotel mellett, hiszen néhány perces sétával már a tufakőbe vájt pincék között találhatjuk magunkat. Az sem fog csalódni, aki a kóstolgatás mellett inkább a szálloda szolgáltatásait fedezné fel, ugyanis a három külön épületben helyet kapott 86 elegáns deluxe és superior szoba mellett szabadtéri élménystrand, pezsgőágyak, sókamra és egy fűthető dézsa is a látogatók kényelmét szolgálja.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Hotel Villa Völgy**** (Eger)5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Hotel Villa Völgy**** (Eger)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Földalatti világtól a retró csecsebecsékig: Eger 5 különleges helyszíne
Múltról regélő műemlékek, gazdag kulturális kincsek, ízletes borok és különleges legendák szövik át Eger barokk belvárosának szinte minden pontját. A rengeteg izgalmas látnivaló mellett azonban szuper programok is rejtőznek a történelmi településen. Szálljatok be az időgépbe és keressétek fel a város alatti pincerendszert egy izgalmas utazás kedvéért, vagy csöppenjetek bele a Jóbarátok sorozat híres kávézójának mindennapjaiba!

 

 

Villa Park Panzió*** (Szilvásvárad)

Szilvásvárad központjában, a Szalajka-völgytől 300 méterre megbújó Villa Park Panzió tökéletes opció, ha nyugodt környezetben szeretnénk az ország egyik legnépszerűbb kirándulóhelyét felfedezni. Akkor is érdemes itt szobát foglalnunk, ha csupán feltöltődésre vágyunk, ugyanis a frissen felújított panzió szolgáltatásai páratlan élményt nyújtanak az év minden napján. Különleges hangulatú wellnessrészlege pezsgőfürdővel, gyermekmedencével, infraszaunával és finn szaunával várja vendégeit, jó időben pedig kültéri medence és napozóterasz áll a pihenni vágyók rendelkezésére.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Villa Park Panzió*** (Szilvásvárad)5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Villa Park Panzió*** (Szilvásvárad)

 

Fedezzétek fel Szilvásváradot és a Szalajka-völgyet - kihagyhatatlan látnivalók, kirándulóhelyek>>

 

 

Nyerges Hotel Termál*** (Monor)

Mindössze fél órát kell autóznunk Budapesttől, hogy egy igazi különlegességre bukkanjunk, ugyanis Monoron, a 4-es számú főút mellett már több mint 40 éve gondoskodik látogatói kiszolgálásáról Európa legnagyobb nádfedeles hotele. Mivel a Nyerges Hotel Termál csupán 15 kilométerre található a Liszt Ferenc repülőtértől, így átutazásra, egy éjszaka eltöltésére is kiválóan alkalmas, de egy őszi hosszú hétvégét is nyugodt szívvel szervezhetünk hozzájuk. 5x10 méteres fedett medencéjükben saját fúrt kútjukból feltörő 40 fokos termálvízben lubickolhatunk, mely reumás és mozgásszervi megbetegedések esetén is enyhíti panaszainkat. Ha elcsípjük az utolsó napsütéses órákat, akkor a kültéri élménymedencék mellett elterülő napozóteraszt semmiképpen ne hagyjuk ki, de akár focizhatunk, vagy biciklivel is körbejárhatjuk a környéket, ha már túl sok lenne a lazsálásból.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Nyerges Hotel Termál*** (Monor)5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Nyerges Hotel Termál*** (Monor)

 

 

Hotel Stáció Wellness & Konferencia**** (Vecsés)

A budapesti reptér mellett egy másik oázis is vár bennünket, hogy kipihenhessük a hosszú utazással járó fáradtságot: Vecsésen, a nyüzsgő fővárostól nem messze a Hotel Stáció mediterrán hangulatú világa fog elvarázsolni bennünket akár hosszabb, akár rövidebb ideig élvezzük vendégszeretetüket. 1000 négyzetméteres spa-egységükben minden feltétel adott a teljes kikapcsolódáshoz: pezsgőfürdő, infraszauna, Kneipp-taposó és gőzkabin is megtalálható keleti stílusú világukban, felszerelt edzőtermükben pedig az edzésről sem kell lemondanunk. A szálloda belső kertjében kiülésre csábító teraszok és egy kis tó is fogad, így mindenképpen számoljunk a Stációval, ha pihentető környezetben töltenénk el néhány napot, vagy alaposan kipihennénk magunkat egy repülőút előtt vagy után.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Hotel Stáció Wellness & Konferencia**** (Vecsés)5 szuper wellnesshotel az őszi feltöltődéshez - Hotel Stáció Wellness & Konferencia**** (Vecsés)

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Hazánk népszerű és sokat látogatott helyeit már többször is bemutattuk, ideje volt, hogy a kevésbé ismert, de nem kevésbé különleges látványosságairól is szülessen egy gyűjtemény. Ebben a cikkünkben 5+1 olyan izgalmas nevezetességet mutatunk be, ahol nem kell a turisták hadaival küzdenünk, mégis szuper élményben lehet részünk.
A Lumina Park már első pillanatban a budapestiek kedvelt téli attrakciója lett. Az nem is kérdés, ismét lesz fénypark a Margitszigeten. Mostanra pedig arra is fény derült, Mesebeli Filmfesztivál vár minden érdeklődőt a Palatinus strandon. Nyitás 2024. október 18-án.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
13 látnivaló Sopron környékén, amitől kerek lesz a kikapcsolódás
Fedezd fel a legszebb látnivalókat Sopron környékén! Csalogasson téged is a 8 nevezetességet és 5 kilátó túrát bemutató cikkünk a leghűségesebb város szomszédságába! Kulturális kincsek, történelmi emlékhelyek, építészeti remekek, természeti csodák, ámulatba ejtő panorámák – itt bizony egy percet sem lehet unatkozni, élmények sora vár!
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!
5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod!
Termelői reggelik, kristálytiszta levegő, fenyőillatú kuckó. Ugye, hogy milyen jól hangzik? Ha már telítődtél a város zajával, akkor ideje kicsit elvonulni. Ehhez tökéletes alapot adnak azok a bájos vidéki szálláshelyek, amelyeket most listába szedtünk neked. A választás nem lesz egyszerű, mert mind az 5 szállás minőségi kikapcsolódást ígér – sok-sok wellnesszel!