Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Őszi programkavalkád Szolnokon a RepTárban és a Várkapuban

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum és a Várkapu Látogatóközpont ősszel is különleges programokkal várja az érdeklődőket, családokat.

 

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum programjai:

2024. október 23.

Szakmai előadás és díjmentes belépés, különleges élményekkel vár a RepTár.

A nemzeti ünnepre való tekintettel a múzeum díjmentesen látogatható. Ezen a napon a RepTár összes élményeleme mellett (Pilótapont, 4D Mozi, MiG-29 szimulátor, 3D karika), beszállókártya megvásárlásával olyan repülőgépekbe, helikopterekbe engednek betekintést, amelyre csak ezen a napon van lehetőség. 14:00 órától a RepTár konferenciatermében, egy különleges szakmai előadással várja a látogatókat dr. Szilvássy László ezredes. Az előadás címe: A repülőgépek fedélzeti fegyverei. Ezen a napon két alkalommal (11:30 és 15:00) 30 perces, díjmentes tárlatvezetésen vehetnek részt az érdeklődők.

 

2024. október 24 -30.

Faragott tök verseny a RepTárban

Várják a faragott töklámpásokat a RepTárba! Pályázz kifaragott tökkel a versenyre és gyűjtsd a likeokat!

A verseny menete:

1/ Október 24. és október 30. között érkezz a RepTárba egy kifaragott tökkel.

2/ A töklámpásokat regisztrálják, mindegyik pályamű kap egy sorszámot.

3/ Október 31-én a https://www.facebook.com/ReptarSzolnok oldalra kikerülnek a beérkezett töklámpások fotói.

4/ Ezután már csak a like-okat kell gyűjteni.

Eredményhirdetés: 2024. november 5. 10:00 óra. Az I. – II. – III. helyezettek RepTáras ajándékcsomagban részesülnek.

A beérkezett tököket a RepTár udvarán kiállítják és mécsesek meggyújtásával keltik életre.

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum programjai - őszi családi napokRepTár Szolnoki Repülőmúzeum programjai - őszi családi napok


Szállástippek Szolnokon és környékén>>

 

2024. október 23. - november 3.

Boszorkányos őszi szünet a RepTárban

A RepTár Szolnoki Repülőmúzeum az őszi szünetben is várja az érdeklődőket, családokat. A meglévő élményelemek mellett ( Pilótapont, 4D Mozi, MiG-29 szimulátor, 3D karika) további programok várják a kirándulókat. Bosziseprűk nyomában kvíz, amelynek kitöltésével a teljes RepTár bebarangolható. Díjmentes, interaktív gyermekfoglalkozások, színezőkkel teli BosziKuckó várja a gyermekeket. Díjmentes tárlatvezetések indulnak 11:30 és 15:00 órakor az egyéni látogatók számára.

 

Nyitvatartás:

Október 23 – október 31-ig NYITVA 10:00 – 18:00

Október 28. (hétfő) NYITVA 10:00 - 18:00

November 1. ZÁRVA

November 2 – november 3. NYITVA 10:00 – 18:00

November 4. (hétfő) ZÁRVA

November 5-től NYITVA 9:00 – 17:00 (téli nyitvatartás)

RepTár Szolnoki Repülőmúzeum programjai - őszi családi napokRepTár Szolnoki Repülőmúzeum programjai - őszi családi napok

 

 

Őszi szünet a Várkapu Látogatóközpontban:

2024. október 23. és november 3. között izgalmas családi programokkal várják a látogatókat. Interaktív tárlatvezetések, kísérteties kincskeresés és őszi finomságok, mint a Pumkin Spice Latte.

Fedezd fel a történelem titkait és élvezd a különleges gasztronómiai élményeket!

Cím: 5000 Szolnok, Guttenberg tér

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Borszűrő Szent Mihály ünnepén várja látogatóit az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark! Szeptember 28-án, szombaton kipróbálhatják látogatóink a szőlőpréselést, a járgányos paprikamalmot, kellemesen kikapcsolódhatnak a folk kocsmában és részesei lehetnek népi divatbemutatónak is. Egész nap mesterségek bemutatói, gyermekprogramok, néptánc és népzene színesítik a családok élményeit!
Az amerikai életérzés sok mindenben megnyilvánul, és ebben élen járnak a diner típusú éttermek, melyekbe lépten-nyomon belebotlunk a tengeren túl a városokban sétálva. Szerencsére nem kell egy fél napot repülnünk, hogy mi is kipróbálhassunk egy ilyen helyet, jelenlegi cikkünkben 6 olyan éttermet mutatunk be, ahol az amerikai álom tányéron érkezik!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!