Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Teljen mindenkinek kellemesen az őszi szünet: 5 gyerekbarát szállás wellnesszel

Az őszi szünet kiváló lehetőség arra, hogy a család közösen töltsön el egy kis időt, kiszakadva a mindennapok mókuskerekéből. A legnagyobb nehézség ilyenkor olyan helyet találni, ahol a gyerekek és a felnőttek is jól érzik magukat: ebben segítünk az alábbi cikkel, amiben 5 olyan szállodát gyűjtöttünk össze, ahol a szolgáltatások széles palettája mindegyik generáció igényeit kielégítik.

 

A legjobb családbarát szálláshelyek egy helyen>>

 

Az őszi szünet 2024. október 26-tól november 03-ig tart.

 

Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

Ősszel is mediterrán hangulat fogad minket Tapolcán a Hunguest Hotel Pelionban, a Balaton-felvidék ölelésében. Európában egyedülálló módon közvetlen összeköttetésben van az alatta elterülő barlanggal, mely gyógyító hatással van azokra, akik asztmában, allergiában vagy egyéb légúti megbetegedésekben szenvednek. Természetesen a gyógyulás mellett ugyanolyan fontos a pihenés is, így a vendégek rendelkezésére áll többek között az élményfürdő, a termál medence, a szaunák és a gőzkabin is. A picikre is gondoltak; a szálloda saját ovijában animátorok szórakoztatják a gyerekeket, hogy nekik is felejthetetlen legyen az ott töltött idő.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

 

 

Hotel Kapitány Superior Wellness****sup (Sümeg)

A sümegi vár tövében épült meg a Hotel Kapitány, ahol az elsőosztályú kilátás ötcsillagos vendégszeretettel társul. A szálloda tökéletes alternatíva, ha a legtöbbet szeretnénk kihozni az őszi napokból, legyen szó a wellness-szolgáltatásokról, az éttermi kínálatról vagy a kirándulási lehetőségekről. Az úszómedence, wellnessmedencék, gyermekmedencék, pezsgőfürdő és szaunák használata mellett masszázst is kérhetünk, hogy este egy finom vacsorával tegyük fel az i-re a pontot. A gyerekeket a hotelhez tartozó Történelmi Élményparkkal tudjuk levenni a lábukról, ahol vár, állatsimogató, lovagterem és lovagi aréna is helyet kapott.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Hotel Kapitány Superior Wellness****sup (Sümeg)5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Hotel Kapitány Superior Wellness****sup (Sümeg)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Izgalmas családi programok gyerekkel - TOP 10 állatkert Magyarországon
Nincs lehetőséged elugrani egy izgalmas szafarira Afrikába vagy kirándulni a párás esőerdőben? Annyi baj legyen! Magyarország legjobb állatkertjeiben lesz alkalmad megismerni földünk csodálatos állatvilágát! A többórás családi programot a gyerekek sem fogják megunni, mert a felfedezőúton garantált a tanulás, a szórakozás és a természetközelség is. Melyik TOP állatkerteket ajánljuk belföldön? Mutatjuk, hol utazhatsz el a sarkvidékre vagy cápaetetést nézni!

 

 

Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

Mórahalmon, egy fürdővároshoz méltón számtalan wellness élménnyel vár mindenkit a négycsillagos Colosseum Hotel. A szomszédos Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő mellett a szálloda saját wellnessrészlege is a vendégek rendelkezésére áll többek között élménymedencével, koktélmedencével és pezsgőfürdővel, de természetesen a szaunát is igénybe vehetjük. A felnőttek úgy tudják jól érezni magukat, ha a gyerekek is jól szórakoznak, így ők a játszószobában vezethetik le a sok energiát, ünnepek alkalmával pedig gyermek animációval is készülnek a hotel dolgozói.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

 

 

Vital Hotel Nautis****sup (Gárdony)

A Velencei-tó partjára nem csak nyáron érdemes ellátogatni, a Vital Hotel Nautis ősszel is vonzó célpont Gárdonyban. A wellnessrészlegben a medence mellett jakuzzi is helyet kapott, de még bowlingozásra is van lehetőség a szálloda falai között. Az étteremből a tavat nézhetjük, miközben az Agárdi Pálinkafőzde különlegességeivel fűtünk be a hűvösebb őszi napokon. A gyerekekre is hatalmas figyelmet fordítanak, nemcsak az olyan hasznos eszközökkel, mint a babakád, a WC-szűkítő vagy az etetőszék, de játszótér, kül- és beltéri gyermekmedence, valamint szezonálisan kézműves programok várják őket.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Vital Hotel Nautis****sup (Gárdony)5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Vital Hotel Nautis****sup (Gárdony)

 

 

Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)

A végére egy igazi wellness-nagyágyút hoztunk, hiszen Hajdúszoboszló gyógyfürdője nem csak itthon, de a határokon túl is kedvelt. A Hunguest Hotel Aqua-Sol az egyetlen olyan szálloda a városban, ahol a vendégek külön jegy váltása nélkül sétálhatnak át az Aqua-Palace fedett élményfürdőbe és a Hungarospa Gyógyfürdőbe, ha esetleg a hotel saját wellnessrészlegét már kellőképpen felfedezték. A gyerekeket játszóház és Xbox szoba várja, utóbbiban asztalifocit is találnak, úgyhogy nemcsak az ovisok és a kisiskolások, de a kamaszok is találnak olyan szórakozási lehetőséget, ami hosszú időre leköti őket.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)5 gyerekbarát szállás wellnesszel az őszi szünetre - Hunguest Hotel Aqua-Sol*** (Hajdúszoboszló)

 

Gyerekbarát szállások az őszi szünetre>>

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A Széll Kálmán tér különleges éttermekkel bővült az elmúlt években. Ha szeretnénk Buda forgalmas terén egy jót enni, vagy este koktélozni, a néhai Moszkva tér változatos és nem mindennapi hangulatú éttermeiben megtehetjük.
Galaktikus útikalauz, csillagászathoz kapcsolódó kézműves foglalkozások, csillagfényes vacsora nem csillagászati áron, előadások, interaktív kiállítások várják a látogatókat szeptemberben.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Utazik a család! - 10 gyerekbarát wellness hotel Magyarországon
2023.06.13 | 8 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Nem számít, hogy nagy vagy kis családdal vágtok neki a nyaralásnak, ha megtaláljátok a számotokra legjobb gyermekbarát szállodát! A vakáció ugyanis csak akkor lesz pihentető, ha a legkisebbek is jól érzik magukat. A cikkünkben bemutatkozó 10 mesebeli wellness hotelt a családok igényeire szabták!