Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak – októberi programkavalkád

Tök jó programokat, szellemes meglepetéseket és félelmetesen sok élményt tartogat az október. Fedezd fel a halloweeni és tökös eseményeket - akár családosan, vagy az igazi rémisztésért látogass el a felnőtteknek szóló eseményekre.

 

Szuper szállásajánlatok programokkal a november 1 hosszú hétvégére>>

 

 

Budapesti programok

Halloween a Piczinke Póniudvarban

A Normafánál található Piczinke Póniudvar igazán varázslatos halloweeni eseménnyel várja a család legkisebb tagjait is. Október 5-től október 31-ig minden szombaton és vasárnap vár a Piczinke Halloween a Piczinke Póniudvarban. Színes programokkal fogadja az érdeklődőket, a mesés halloweeni dekor pedig csak hab a tortán! Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is lesz tökvásár, pónilovaglás, állatsimogató, valamint interaktív mese és természetesen halloweeni játékok.

Belépő: 2 éves kortól 4.500 Ft/fő (2 éves kor alatt, ha a gyerekek részt szeretnének venni a játékban: 3.000 Ft/fő) További részletekért>> 

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Piczinke Póniudvar Facebook oldalRémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Piczinke Póniudvar Facebook oldal

 

 

Tök jó nap! a KMO Művelődési központban

A KMO is tartogat izgalmakat, a visszatérő és új érdeklődők számára. Idén negyedik alkalommal rendezik meg a halloweeni családi napot, ahol a résztvevők tematikus műsort láthatnak, ezen kívül lesz állatsimogató, kézműves foglalkozás, arcfestés és persze sok-sok halloweeni játék kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Belépő: 1.500,- Ft/fő (gyermek – 3 év felett), 1.800,- Ft/fő (felnőtt), 4.500,- Ft (családi – 2+1 fő) Az eseményről bővebben>>

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: KMO Facebook oldalRémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: KMO Facebook oldal

 

 

Rémségek kicsiny éjszakája – MÜPA

Október 31-én, csütörtökön a Művészetek Palotája halloweeni „rémséges” koncerttel várja a látogatókat, a Budafoki Dohnányi Zenekar előadásában, melynek ősi kelta hagyományból fakadó hiedelmek és kísérteties hangulat kap főszerepet. A zene mellett megkomponált fényelemek kísérik a zenés- táncos előadást.

További részletek>>

 

 

Halloween a Cirkuszban 2024.

A cirkusz már önmagában a szórakozás és az élmények fellegvára, ezt koronázza meg a Magyar Nemzeti Cirkusz halloweeni extra bővített előadása. Október 27-től november 1-ig várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt a társulat, ahova érdemes a halloween szellemiségének megfelelően jelmezben érkezni.

Az előadásokról és a programról bővebben>>

 

 

Halloween - éjszaka a múzeumban - Meme Múzeum

A borzongás időszakában a Meme Múzeum most a felnőtteknek kínál szórakozási lehetőséget  – a hagyományos tárlatvezetés helyett szellemek, lámák és sikolyok fogadják a látogatókat.

A programról bővebben>> 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Budapestre érkezik a Garden Of Lights Hupikék Törpikék multimédia-kiállítás és fényshow
A páratlan attrakciónak az ELTE Füvészkert otthont október 18-tól.

 

 

Töklámpás fesztivál - Hősök tere

A már évről-évre visszatérő Töklámpás Fesztivált minden évben a Hősök terén tartják. A résztvevők az általuk otthon elkészített Halloween töklámpásaikat mutathatják be az érdeklődőknek. Az ingyenesen látogatható rendezvényenen a Gyermekétkeztetési Alapítvány is gyűjtést rendez, amelyre a tartós élelmiszer és konzerv felajánlásokat egyaránt szívesen fogadják.

Ingyenes program. Időpont, helyszín: október 26. (szombat), Hősök tere A programról bővebben>>

 

 

Csillagkapu Halloween - Svábhegyi Csillagvizsgáló

Október utolsó napján a Svábhegyi Csillagvizsgáló egy mesés utazásra hívja a kicsiket és nagyokat. Az interaktív programokon beöltözött csillagászok vezetnek minket végig, ahol részt vehetünk bolygólesésben, megcsodálhatjuk az Esthajnalcsillagot, valamint lesz Bolygószimatoló Labor, üstökösfőzés, plüssbolygós naprendszer program és még több érdekesség.

További részletek>>

 

 

Balatonfüred

Tökfaragó családi nap - Huray Villa kertje

Október 26-án az előző évi kimagasló érdeklődésnek köszönhetően ismét megrendezik a Füredi tökfaragó családi napot. A tökfaragás mellett lesz csillámtetkó, arcfestés, kézműveskedés, halloweeni mese vetítés, tök szépségverseny és más izgalmas programok.

További részletek>>

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Balatonfüredi Programok - Tourinform Facebook oldalRémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Balatonfüredi Programok - Tourinform Facebook oldal

 

 

Debrecen

Halloweeni szezonzáró - Debreceni állatkert

A Debreceni Állatkert és Vidámpark halloweeni eseménye nem csupán egy, de hat napon át tart! Labirintus, bátorságpróba, tökfaragás, kvízjáték és még sok izgalmas program közül választhatunk. Az eseményen továbbá lézershow és tüzes bemutató is várható, valamint október 31-én a Garden of Ligths fényeiben is gyönyörködhetünk.

Jegyárak: Normál jegy: 6.700 Ft; Varázskarszalag: 9.800 Ft (Az árak tartalmazzák a Garden of Lights karszalagot.)
VIP jegy: 16.900 Ft (Az ár tartalmazza a Garden of Lights és vidámparki varázskarszalagot.) További részletek>>

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Zoo Debrecen Facebook oldalRémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Zoo Debrecen Facebook oldal

 

 

Balatonfűzfő

Borzongás fesztivál

2017 óta rendezik ezt a nagyszabású halloweeni fesztivált, ahol minden évben valami újdonsággal találkozhatunk. Idén, október 26-án szombaton, több helyszínen kerül megrendezésre, az izgalmas programok között tűzvarázslat, horrorház tárlatvezetés, szellemvonat és borzongás túra is vár az igazán bátrakra.

Az esemény egy része ingyenes, valamint támogatói jegy is váltható. A programról bővebben>>

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Borzongás Fesztivál Facebook oldalRémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Borzongás Fesztivál Facebook oldal

 

 

Börcs

Börcsi Hagyományőrző Tökfesztivál

Október 12-én Börcsön már hangolódhatunk a halloweeni kalandokra! Idén negyedik alkalommal rendezik meg a tökfesztivált, amelynek keretében termelői vásáron nézelődhetünk, lesz tökfaragás, népi játszóház, fotófal és még sok izgalmas programon vehetünk részt.

További részletek>>

Szállások Börcs és Győr környékén>>

 

 

Szeged

Tök jó nap - Füvészkert

Érdemes október 20-án Szegeden járni, hiszen a Tök jó nap! rendezvény keretein belül izgalmas programok között válogathatunk. Lesz tökfaragás, élvezetes játékok, tökös ínyencségek. A tökfaragáshoz a tököket a helyszínen is megvásárolhatjuk, de sajáttal is érkezhetünk.

További információ>>

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Tök jó nap Facebook eseményRémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Tök jó nap Facebook esemény

 

 

Pécs

Donátusi tökfesztivál - Aranyhegy Panzió

Október 12-én vár ránk a Donátosi tökfesztivál - a rendezvényen eldől, hogy ki lesz a Donátusi Óriástök Bajnokság győztese. A programok között lesz bábelőadás, jóga, díjazás, arcfestés és még sok más érdekesség.

A programról bővebben>>

Rémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Donátosi Baráti Kör Egyesület Facebook oldalRémisztően izgalmas élmények az egész családnak - Fotó: Donátosi Baráti Kör Egyesület Facebook oldal

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A C/2023 A3 (Tsuchinshan-ATLAS) kométa várhatóan szabad szemmel is látható lesz, és hasonlóan káprázatos élményt fog nyújtani az észlelőknek, mint ahogy a 2020-as C/2020 F3 (NEOWISE) üstökös tette. Mindenképpen érdemes kihasználni a derült októberi estéket, hogy észleljük az égi vándort, mivel előfordulhat, hogy csak millió évek múlva tér vissza. A Svábhegyi Csillagvizsgáló a különleges égi esemény alkalmából több üstökösnéző programmal is várja az érdeklődőket.
Folytatódnak az őszi kedvezményes hetek a kecskeméti vadaskertben!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Különleges budapesti tematikus vendéglátóhelyek: Harry Potter varázsvilágától a dzsungel mélyéig
2022.03.17 | 7 perc | Gasztronómia
Legyetek megrögzött Harry Potter-rajongók, utazásra ácsingózó kalandorok vagy vérbeli Amerika-fanok, a következő úti tippjeinknek ti sem tudtok majd ellenállni! Ezúttal ugyanis Budapest legkülönlegesebb tematikus éttermeit és kávézóit gyűjtöttük csokorba.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.