Steak éttermek, steakházak Budapesten
A Meatology-ban nem ismernek viccet, ha steak-ról van szó, úgy sütik, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva: kérget kap, holdomatban melengetik, vajazzák és végül pihentetik. Ezt a steak fogyasztók tudják, kivárják és el is várják. A húsokat Magyarország legnagyobb Vörös Angus állományából szerzik be, majd Pásztón kerülnek feldolgozásra, utána pedig pontosan 21 napon át érlelődnek szárazon, mielőtt az étterembe jutnának. Az ausztrál angusuk pedig még tovább, 28 napig érlelődik! Ha mégsem harapnátok rá ezekre a fejedelmi húsokra, Berza Balázs séf marhapofát, supreme csirkét és konfitált libát is kínál a számotokra. A Meatology az a steak étterem Budapesten, ahol a szezonális körettel kínált húsok mellett érdemes figyelni a táblás ételekre és a burgerekre is. A ház home&go rendszere pedig lehetővé teszi még azt is, hogy kedvenc fogásainkat otthon mi magunk készítsük el, a Meatology minőség megőrzésével.
Meatology Budapest
Meatology Budapest
Igazi díjnyertes étterembe lép az, aki a Prime Steakhouse-ba látogat! A legmagasabb prime minőségű steak amerikai USDA, Omaha, Creekstone, ausztrál Wagyu, argentin angus húsokból tökéletesre sütött Filet Mignon, Rib-Eye, New York Strip, Tomahawk, Porterhouse steakeket kínálnak, többféle körettel és szósszal. A steak étterem Budapesten egy saroknyira található a Szent István Bazilikától. 5 méteres belmagasságú üvegtető, elegáns, de mégis otthonos környezet vár rátok, ahol a klasszikus steakhouse fogások mellett olyan finomságokat is megtaláltok az étlapon, mint a francia hagymaleves, grillezett királyrák, és néhány népszerű magyar étel.
Az étterem borlapján pedig közel 200 féle, a hazai és külföldi borász legjobb palackjait is megtaláljátok, ha pedig koktélt innátok, semmi akadálya! Sőt, az italkülönlegességeket az asztalotoknél készítik el nektek.
Prime Steakhouse
Prime Steakhouse
A Bazilika szomszédságában található, izgalmas bisztrókínálatával a hétköznapok egyik kiváló választása lehet a fiatalos hangulatot árasztó Bestia. Ha steakre vágytok, itt biztos olyat tesznek elétek, amivel tökéletesen elégedettek lesztek! Erre garancia Krizmanics Norbert séf rátermettsége, aki magabiztos tudással süti a szaftos húsokat. Az a la carte kínálatban a nemzetközi konyhák ízei köszönnek vissza. Nagy hús választékkal, látványkonyhával, izgalmas borlappal vár a belvárosi steak étterem Budapesten, ne hagyjátok ki!
Bestia
A belváros szívében fekszik az a steak étterem Budapesten, ahol már 2016 óta sütik rostlapon és lávaköves grillen a húsokat. Az étlapon találunk hátszínt, wagyut, bélszínt, rostélyost is, de aki nem csak a steak élményre vágyik, annak a bisztró fogások lesznek az igazán fogára valóak. Fiatalos, laza, ám ugyanokkal fancy éttermi környezettel és kiváló kiszolgálással várja vendégeit a MészárSteak Kitchen – a húsimádók törzshelye a belvárosban.
A kép illusztráció
A Pampas Argentin Steakhouse a steakek eldorádójaként aposztrofálja magát, immár 15 éve kínálja steak fogásait. Öt ország 11 féle steakjét vonultatja fel az étlap, amiket három különféle méretben és öt sütési módon készítenek el nekünk. Mindezek mellett szárnyasokból készített fogásokat vagy a tenger gyümölcseinek specialitásait is megkóstolhatjuk, hozzájuk egy 300 tételből álló borlistáról választhatunk italt magunknak.
A kép illusztráció
Az argentin steak house-ok hangulatát idézi a Bajcsy-Zsilinszky úton található étterem, a La Pampa Steakhouse, ahol olyan fenséges ételek várnak ránk, mint a wagyu, kobe vagy angus bélszínből készített steakek. A klasszikus steak fogások mellett számos szárnyas ételt, továbbá olyan különlegességeket kóstolhatunk, mint az új-zélandi szarvas- és bárányételek.
A kép illusztráció