Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

A tökéletes feltöltődés receptje a festői Keszthelyen: Kristály Hotel****

Gondoltad volna, hogy Keszthely megannyi izgalmas lehetőséget kínál nemcsak nyáron, hanem egész évben? Az M7-es autópályától mindösszesen 15 kilométerre fekszik a Balaton legnyugatibb csücskében a meseszép kisváros, Keszthely.

 

Keszthely a Balaton nyugati medencéjének ékköve. A 20.000 lakosú kisváros minden évszakban kiváló választás azok számára, akik szeretnék a pihenés mellett felfedezni a magyar kulturális örökségeket is. A város legfőbb látványossága a Balaton mellett az egész évben látogatható Festetics-kastély, ami Magyarország leglátogatottabb főúri kastélya. Keszthely egyfajta különleges hangulatot áraszt. A számos történelmi épület segít felfedezni a város történelmi és kulturális múltját, de mindemellett minden adott az aktív pihenéshez is.

Az ideérkezőknek nyáron lehetőségük van a strandolás mellet különböző vízi sportok kipróbálására is: kajak, kenu, vitorlázás, surf, SUP. Tavasszal és ősszel népszerűek a Keszthelyi-hegység túraútvonali, kilátópontjai; melyek gyalogosan, vagy akár kerékpárral is felkereshetőek. A környék többek között a motorosok igazi kedvence is. A turisták a közelben egyéb izgalmas helyeket is felfedezhetnek, mint például a Kis-Balaton, a Sümegi vár, a Szigligeti vár, a világhírű Hévízi-tó és még sorolhatnák hosszú sorokon keresztül a látnivalókat.

A festői szépségű KeszthelyA festői szépségű Keszthely

 

 

Kristály Hotel**** Keszthely

Akár nyaralást tervezel, akár Keszthely bebarangolását ősszel vagy tavasszal, érdemes több napra szállást foglalni. A Kristály Hotel**** csak 5 percre található a Balaton-parttól és a kerékpárúttól, de egy rövid sétával a városközpont is könnyedén elérhető.

Tovább a szálláshely ajánlataihoz>>

A tökéletes feltöltődés receptje a festői Keszthelyen: Kristály Hotel****A tökéletes feltöltődés receptje a festői Keszthelyen: Kristály Hotel****

 

 

KÉNYEZTETÉS ÉS PIHENÉS, GASZTRONÓMIA ÉLMÉNYEK

Az egész évben nyitva tartó négycsillagos Kristály Hotelben minden igényt kielégítő, felújított, légkondicionált, kényelmes szobákkal várják a vendégeket. A wellnessrészlegen bio-, finn- és infraszauna, ametisz gőzfürdő, sószoba, valamint jakuzzi áll a vendégek rendelkezésére, a testét és lelket pedig egy igazi lazító masszázzsal kényeztetheted egy aktív nap után. A gasztronómia szerelmeseit a szálloda mesterszakácsának ízletes ételei biztosan elvarázsolják majd.

Mesés ellátás a szálloda mesterszakácsának köszönhetőenMesés ellátás a szálloda mesterszakácsának köszönhetően

Pihentető jakuzzi és szaunák a wellnessrészlegbenPihentető jakuzzi és szaunák a wellnessrészlegben

 

 

EGYÉNI IGÉNYEKRE SZABOTT RENDEZVÉNYEK

A szállodában az egyéni utazók és szabadidős csoportok mellett örömmel látják az üzleti utazókat, céges rendezvényeket is. A rendezvénytermek egyaránt alkalmasak céges meetingekre, csapatépítő programokra vagy családi- és baráti rendezvényekre, osztálytalálkozókra. Az ellátást a társaság igényeire szabva, személyre szabottan alakítják ki.

Megnézem a Kristály Hotel ajánlatait>>

Egyéni igényekre szabott konferenciatermekEgyéni igényekre szabott konferenciatermek

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Tényleg drága lett a Kinizsi-vár a felújítás után? Milyen lett az eredmény? Mióta a nagyszabású munkálatok befejeződtek, azóta vágytunk már rá, hogy személyesen győződhessünk meg az igazságról. Így történt, hogy felkerekedtünk megnézni a Balaton-felvidék bájos települését, Nagyvázsonyt, ahol nem csupán a Kinizsi-várat látogattuk meg. Retró kirándulásra indultunk a Postamúzeumban, útba ejtettünk egy szuper éttermet és egy közeli, falusi szálláshelyet is.
Bár csak néhány maradt fent, ám szépségük a mai napig őrzi azt a gazdagságot, ami a századforduló építészetét jellemezte. Ismerjétek meg Budapest legszebb villáit, melyek közül több is látogatható, így egy kis részlete ennek a kornak tetten érhető, ha arra jártok.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Bemutatjuk Tokaj-Hegyalja legrangosabb éttermeit
2024.07.17 | 9 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Ahol a dűlők egymást érik, és ahol a legédesebb szőlőszemeket aszalja aranybarnára a nyári nap, ott bizony a gasztronómia is virágzik. Kiváló szálláshelyek mellett számos rangos, elismert konyha található a térségben, ahol bizony a tokaji borok mellé ínycsiklandó fogásokat kínálnak.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
10 kiemelkedő étterem Budapest környékén
2022.09.08 | 9 perc | Hétvégi kimozduláshoz | Gasztronómia
Főzés helyett válasszátok Ti is a legjobb éttermeket Budapest környékén. Rengeteg jó hely van a fővároshoz közel, most megmutatjuk a mi válogatásunkat - a teljesség igénye nélkül.