Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Szülők vagytok? Nektek is jár a pihenés! - 5 igazán családbarát szálloda Magyarországon

„Nem nyaralunk, csupán máshol vigyázunk a gyerekre” – ez a mondat biztosan ismerős minden szülőnek. Elvégre olyan gyermekbarát szálláshelyet találni, ahol az anyukák, apukák és a gyerekek is pihenhetnek, nem egyszerű feladat. Azonban van egy jó hírünk: nem is lehetetlen! Épp ezért, ha belföldi utazásra készültök a gyerekekkel, feltétlen olvassatok tovább, mert mutatunk 5 olyan családbarát szállodát Magyarországon, ahol végre megtaláljátok az álomvakációt!

 

5 családbarát szálloda Magyarországon, ahonnan haza sem akartok menni:

 

Elképesztő mesevilág a családbarát Hunguest Hotel Pelion Tapolcában

Képzeljétek el, hogy kiléptek a gyönyörű szobátok erkélyére, ahonnan jól látszik a hatalmas medence, a kanyargó óriáscsúszda, a teniszpálya vagy a fából épített játszótér! Már ebből is kiderül, hogy ebben a tapolcai családbarát szállodában nem fogtok unatkozni egy percre sem. A Hunguest Hotel Pelion ugyanis minden korosztálynak tartogat meglepetéseket.

Az összenyitható kétágyas szobák, a 4 férőhelyes Junior apartmanok és a jakuzzis lakosztályok a nagyobb családok igényeit is teljesítik. Míg a wellness kapui télen-nyáron nyitva állnak előttetek. Merüljetek el a 224 méterről feltörő termálvízben, élvezzétek ki a családdal az élménymedence zubogóit vagy lazítsatok a forró szaunákban!

A legkisebbeknek külön gyermekmedencével, játszóházzal, animátor programokkal készülnek.  Az Orchidea étterem varázslatos kínálatában pedig még a válogatós gyerkőcök is találnak fogukra való finomságokat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)5 családbarát szálloda Magyarországon - Hunguest Hotel Pelion*** (Tapolca)

 

 

Gyermek- és szülőbarát nyaralás a Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa-ban

Az étkezések megszervezése a nyaralás alatt sokszor igazi kihívást jelent, de nem a zalakarosi Park Inn Resort & Spa vendégeként. Ebben a szenzációs, vidéki szállodában all inclusive ellátást kérhettek, de a legkisebbek részére külön gyerekmenü is rendelhető.

A gyermek- és szülőbarát szolgáltatások száma is szinte végtelen a Zalakarosi Gyógy- és Élményfürdővel közvetlen összeköttetésben álló szállodában. A Vizipók-Csodapók gyermekvilág, a mesestrand az örökmozgó vízicsibéknek szól, míg a felnőttek az élményfürdő, valamint az adrenalin csúszdapark szuper kínálatából szemezgethetnek.

Béreljetek bicikliket és fedezzétek fel a helyi látnivalókat! Rossz idő esetén pedig még mindig ott lesz a korlátlan fürdőzési lehetőség mellett a sok-sok játék és játékgép, amit a szálláshely nyújt. Ó, és ne felejtsétek el: ebben a szállodában állandóak a gyerekkedvezmények!

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****5 családbarát szálloda Magyarországon - Park Inn by Radisson Zalakaros Resort & Spa****

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
10 élményfürdő Magyarországon mesés kültéri vízivilággal
Nyaranta minden gyermek álma, hogy a szünidő nagy részét pancsolással töltse. Mutatjuk, melyik hazai élményfürdők tartogatják a legtöbb kalandot – ahol azért a felnőttek sem fognak unatkozni! Szabadtéri medencék élményelemekkel, bébipancsoló, gyerekmedence, csúszdák, vízi attrakciók, sportolási lehetőségek, gyógymedence - ezekben a fürdőkben a család minden tagja megtalálja a kikapcsolódási lehetőségeket.

 

 

Kalandos utazás Parádfürdőn, az Erzsébet Park Hotelben***

Magyarország egyik legszebb vidékén, a Mátra hatalmasra nőtt hegyei között rejtőzik a parádfürdői Erzsébet Park Hotel, mely természetbarát családoknak valódi felfrissülést ígér. A káprázatos erdei környezet mellett nem elhanyagolható a tekintélyes méretű wellnessbirodalom sem. Amikor épp nem a hegyi panorámát nézitek úszkálás közben, akkor a beltéri medencében, a pezsgőfürdőben vagy a szauna forróságában is pihenőzhettek.

A családbarát szállodában lehetőségetek lesz megmérkőzni bowlingban, biliárdban, csocsóban is, de a szimulátorok előtt ülve még akár valódi pilóta is válhat belőletek! Szép idő estén azonban feltétlen mozduljatok ki feltérképezni a környéket, mert egy segway túra vagy egy kis horgászat minőségi időtöltés lesz a gyerekekkel!

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Erzsébet Park Hotel*** (Parádfürdő)5 családbarát szálloda Magyarországon - Erzsébet Park Hotel*** (Parádfürdő)

 

 

Élmény szülőknek és gyerekeknek a mórahalmi Colosseum Wellness Hotelben

A közös pancsolás az egyik legnépszerűbb program, ha családi vakációban gondolkodunk. Ezért is olyan vonzó a Szegedtől alig 20 km-re fekvő Colosseum Hotel Mórahalom, mely a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő közvetlen szomszédságában magasodik. Ha azonban nem szeretnétek kimozdulni se, akkor házon belül is akad bőven wellness élmény a 6 medencének és az egészségmegőrző szaunavilágnak köszönhetően. 

A kényelmes családi lakosztályban vagy szobában remekül elfértek majd, és a szülőknek is lesz egy kis privát tere. A számos gyermek- és bababarát szolgáltatás pedig nagyon komfortossá teszi a hotelben töltött napjaitokat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)5 családbarát szálloda Magyarországon - Colosseum Wellness Hotel****sup (Mórahalom)

 

 

Családi lazítás a Kis-Duna mellett a Portobello Wellness & Yacht Hotelben

Esztergom látnivalói karnyújtásnyira lesznek tőletek, ha a Kis-Duna partján emelkedő Portobello Wellness & Yacht Hotelbe foglaltok szállást. Az Aquasziget Élményfürdővel közvetlen összeköttetésben álló, családbarát szállodában pihentető kikapcsolódás várja a szülőket és a gyerekeket is. Erről tágas, szép kilátással rendelkező szobák, illetve sok élmény gondoskodik.

12 éves korig Zozo Játszóháza, illetve a Kis Matróz Játszótér, 10 éves kortól pedig XBox-és DVD szoba szórakoztatja a lurkókat.

Tovább az ajánlatokhoz>>

5 családbarát szálloda Magyarországon - Portobello Wellness & Yacht Hotel**** (Esztergom)5 családbarát szálloda Magyarországon - Portobello Wellness & Yacht Hotel**** (Esztergom)

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
Fedezd fel a Balaton északi partjának éttermeit és vendéglőit! Ha nem szeretnétek kutakodással tölteni az időt, akkor a legjobb helyen jártok, ugyanis itt összegyűjtöttük nektek a nyolcat a legjobbakból.
Az egyik legfontosabb kérdés a családi nyaraláson, hogy hol fogunk strandolni. A Balatonon rengeteg lehetőség közül választhatunk, de nem mindegy, hogy milyen szolgáltatások közül válogathatunk. A cikkünkben összegyűjtött strandokon olyan szuper lesz az együtt töltött idő, hogy ősztől tavaszig ide vágyunk majd vissza.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Ötletek belföldi nyaraláshoz - 10 szálloda közvetlen átjárással a fürdőbe
Szuper belföldi családi nyaralás vár rátok, ha olyan szállodát választotok az ide vakáció helyszínéül, ahonnan közvetlen átjárással megközelíthető az éményfürdő. Az elsőosztályú kulináris élmények és szórakozási lehetőségek mellett ezernyi közös élményt szerezhettek az alábbi 10 hazai hotelben. Hozzátok ki a maximumot az idei nyaralásból!
A Balaton-felvidék legelképesztőbb látnivalói, amit kár lenne kihagyni
Túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a magyar Toszkánaként is emlegetett Balaton-felvidék az egyik legnépszerűbb úti cél ebben az időszakban. Összeválogattunk néhány fantasztikus látnivalót a pannon vidéken, ha két pancsolás között felfedeznétek a legszebb gyalogtúra útvonalakat, és bejárnátok az északi part csodás kirándulóhelyeit.
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
Ahol a gyerekeknek is élmény a nyaralás - 10 gyerekbarát vidéki szálláshely saját játszótérrel
2022.06.01 | 9 perc | Szállások | Gyermekekkel | Utazási tippek
A családi nyaralás megtervezésekor mindig kihívás olyan szálláshelyet találni, ahol a szülők is fel tudnak töltődni, és a gyerekek sem fognak unatkozni. Mutatunk 10 gyerek- és családbarát vendégházat és panziót, ahol a saját játszótér mellett sok más lehetőség gondoskodik arról, hogy a gyerekeknek is élmény legyen az utazás.