Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Varázslatos látnivalók és szálláshelyek feltöltődéshez

Töltsétek fel a testeteket és a lelketeket egy kis utazással, melyhez most mesés látnivalókat, szállásokat mutatunk! A feltöltődéshez természetközeli helyeket, vidéki vendégszeretetet, kényeztető wellnesst is kínálunk. A kérdés csak az: melyik ajánlat rabolja el a szíveteket?

 

10 szálláshely és látnivaló feltöltődéshez:

 

Szuper szállás Tolcsva látnivalói mellé: Cziróka Vendégház

Vár rátok a mesebeli tolcsvai pincesor, de bekukkanthattok a tolcsvai Szirmay-Waldbott Kastélyba is. Járjátok be a dűlőket kerékpárral vagy gyalogszerrel, este pedig pihenjetek meg a bájos, 10 fős Cziróka Vendégházban! A szépen felújított parasztház látszógerendái, kőfalai és árnyas terasza ideális, kényelmes helyszínt kínálnak a nyári feltöltődéshez. Tovább az ajánlatokhoz>>

Látnivalók és szálláshelyek a nyári feltöltődéshez - Cziróka Vendégház (Tolcsva)Látnivalók és szálláshelyek a nyári feltöltődéshez - Cziróka Vendégház (Tolcsva)

 

 

Fűszernövények bűvöletében: Kardamom Apartman

Aludtatok egy Árpád-kori plébánia maradványának szomszédságában? Elámultatok már a Szigligeti vár káprázatos kiállításain, lélegzetelállító panorámáján? Ha még nem, tegyétek meg! Foglaljatok szállást a Kardamom Apartmanba! Az öt gyönyörű, fűszernövényekről elnevezett szoba elegáns és stílusos – nem utolsó sorban pedig remekül felszerelt! Próbáljátok ki a vinotéka szuper borait is! Tovább az ajánlatokhoz>>

Töldődj fel élményekkel nyáron - Kardamom Apartman (Szigliget)Töldődj fel élményekkel nyáron - Kardamom Apartman (Szigliget)

 

 

Balatoni romantika nyárii kiránduláshoz: Huszár Vendégház

A Tihanyi-félsziget közelében megbújó Örvényesen megcsodálhatjátok a működőképes, XI. századból származó vízimalmot, de kerékpárt is bérelhettek, hogy elsuhanjatok a pipacsmezők mellett. A napot azonban mindenképp a Huszár Vendégházban érdemes zárni, ahol egy nagyobb és egy kisebb, légkondicionált házikóból választhattok szállást. A barátságos, praktikusan berendezett kuckókban még Nespresso kávégép is lapul. Tovább az ajánlatokhoz>>

Varázslatos látnivalók és szálláshelyek nyári kiruccanáshoz - Huszár Vendégház (Örvényes)Varázslatos látnivalók és szálláshelyek nyári kiruccanáshoz - Huszár Vendégház (Örvényes)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Sosem tudhatod mit tartogat a túloldal – 13 lenyűgöző gyaloghíd Magyarországon
Csapjuk fel a szótárat: a híd definíciója szerint olyan építmény, amely kapcsolatot teremt, akadályokon átível és összeköt. Ennél pontosabb nem is lehetne a meghatározás, hiszen a hidak sok esetben valóban kapcsolatot teremtenek köztünk és lélegzetelállító látványosságok között, melyek közül 13-at össze is gyűjtöttünk ebben a cikkünkben. Fahidak, kőhidak, függőhidak – itt mindent megtaláltok!

 

 

Bakonyi barangolás: Rózsa Vendégház

A Bakony fővárosának megismerését kezdjétek az arborétum melletti Zirci Ciszterci Apátságban, majd térjetek be az MTM Bakonyi Természettudományi Múzeumba is! A nyárii feltöltődés és túra azonban nem lehet teljes a Rózsa Vendégház nélkül, melynek kertjében bográcsozhattok, míg a gyerekek birtokba veszik a játszóteret. Sőt, még egy kellemes masszázst is kérhettek a 6 fős apartmanban. Tovább az ajánlatokhoz>>

Kirándulástippek, látnivalók és szálláshelyek belföldi utazáshoz - Rózsa Vendégház (Zirc)Kirándulástippek, látnivalók és szálláshelyek belföldi utazáshoz - Rózsa Vendégház (Zirc)

 

 

Utazás az Alföld fürdővárosába: Diamond Panzió

Megmártóznátok végre Hajdúszoboszló híres fürdőkomplexumában? Csak rajta, de előtte ne felejtsetek el szobát foglalni a Diamond Panzióba, ahol luxus környezetben tölthetitek a nyárii pihenést. Ezen a wellness szálláshelyen 8×4 méteres beltéri élménymedence is a rendelkezésetekre áll. Ezenkívül a kisebb gyerekeknek játszószobával, a nagyobbaknak Xbox játékokkal kedveskednek. A bababarát szálláson pedig még a kerékpárhasználat is ingyenes. Tovább az ajánlatokhoz>>

Inspiráció nyaraláshoz - Diamond Panzió (Hajdúszoboszló)Inspiráció nyaraláshoz - Diamond Panzió (Hajdúszoboszló)

 

 

Kellemes kikapcsolódás Tapolca szívében: Malom-tó Vendégház

A Balaton-felvidék egyik legmesésebb városa Tapolca, mely otthont ad a Tapolcai-tavasbarlang Látogatóközpontnak, a varázslatos Malom-tónak, melyekhez nagyon közel található a Malom-tó Vendégház. A kellemes szobák és apartmanok mind otthonosak és jól felszereltek. Tovább az ajánlatokhoz>>

Látnivalók és szálláshelyek nyári feltöltődéshez - Malom-tó Vendégház (Tapolca)Látnivalók és szálláshelyek nyári feltöltődéshez - Malom-tó Vendégház (Tapolca)

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Sosem lehet elég korán megtervezni a nyarat – 10 wellness hotel a felhőtlen vakációért
Kirándulás, városnézés, csúszdázás, vízparti relax - akárhogy is képzeled el a tökéletes nyaralást, a megfelelő szálláshely elengedhetetlen. 10 utazási tippet hoztunk, ahol nem csak a szállás csodás, de a környék is rengeteg látnivalóval kecsegtet.

 

 

Testi-lelki ellazulás Kőszegen: Kőkert Pihenőház

Tervben van egy kőszegi kirándulás a Jurisics vár, a Kálvária templom és a többi látnivaló megtekintésével? Akkor folytassátok a feltöltődést a Kőkert Pihenőházban, mely rengeteg kényelmi szolgáltatással vesz le a lábatokról! Kuckózzatok be a Netflix elé, nyújtózzatok el a kényelmes, extra minőségű matracon, majd frissüljetek fel az exkluzív fürdőben a szaunás-sófalas relax szoba után! Tovább az ajánlatokhoz>>

Szállástipp Kőszeg felfedezéséhez - Kőkert Pihenőház (Kőszeg)Szállástipp Kőszeg felfedezéséhez - Kőkert Pihenőház (Kőszeg)

 

 

Pompás nyárii üdülés: Admirál Villa Kehida

Gyógyfürdő, történelem, friss levegő – így hirdeti magát Kehidakustány, ahol nem csalódtok majd az Admirál Villa Kehida vendégszeretetében. A virágillatú kert, a természet közelsége megnyugtató hatással lesz rátok, amit csak még tovább fokoz majd a dézsafürdő, a jakuzzi vagy egy kerti piknikezés! Tovább az ajánlatkhoz>>

Pihend ki magad Kehidakustányon - Admirál Villa Kehida (Kehidakustány)Pihend ki magad Kehidakustányon - Admirál Villa Kehida (Kehidakustány)

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A tikkasztó nyári kánikulában kevés dolog esik jobban, mint egy frissítő csobbanás a hűvös medencében. Az élmény persze fokozható, ha olyan helyre utaztok, ahol az adrenalinszintet is megtornáztathatjátok. Összegyűjtöttünk nektek 10 vízicsúszdás szállást Magyarországon, amik igazi családbarát kalandokat ígérnek nektek – még rossz időben is. Ezt nézzétek!
Miért olyan varázslatos a Tisza-tó és környéke? Azért, mert itt egyszerre élheti át az ember a természetközelséget és a nagy kirándulásokat. Nyáron azonban a fürdés, a strandolás, a vízi sportok sem maradhatnak ki a Tisza-tavi programok közül. Hová érdemes menni? Derítsd ki!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Frissüljetek fel a vízparton! – 9 természetes strand Budapest környékén
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!