Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Mesebeli erdei szálláshelyek – pihenés a természet csendjében

Kincskeresés a szivárvány lábánál vagy láblógatás a Bánki-tó partján? Nehéz döntés. Magyarország mesebeli erdei szálláshelyei csak arra várnak, hogy felfedezd őket. Pihenj a természetben, élvezd a festői környéket, a mennyei ételeket és a nagyszerű wellness minden pillanatát!

 

Melyik erdei szálláshelyeket vedd fel a bakancslistádra? Íme:

 

Erdei wellness egy smaragd tó partján: Tó Wellness Hotel*** (Bánk)

Képzeld el, ahogy ébredés után felkelsz a puha ágyból, kilépsz a Tó Wellness Hotel erkélyére és eléd tárul a Bánki-tó mesés víztükre! Egy finom reggelit követően a környező erdősségek kirándulásra, piknikre, tóparti sétára csábítanak.

Ám, ha úgy tartja kedved, belevetheted magad a wellness örömeibe is. Feküdj el, napozz a kültéri élménymedencében, miközben a vízsugarak a testedet masszírozzák, és gyönyörködj a fantasztikus panorámában! Rossz idő estén sem kell lemondani a lubickolásról, amit a beltéri úszómedence, a pezsgőfürdő és a sodrófolyót rejtő élménymedence garantál. A teljes testi-lelki feltöltődést remek szaunákkal, masszázsokkal teheted teljessé.

A wellnessoázisban tett látogatás után pedig irány a kulináris kalandokat felvonultató Swing & Jazz Étterem! Kóstold meg Palócföld mennyei fogásait, mielőtt ledőlnél pihenni a kényelmes szobádban!

Tovább az ajánlatokhoz>>

Pihenés a természet csendjében - Tó Wellness Hotel*** (Bánk)Pihenés a természet csendjében - Tó Wellness Hotel*** (Bánk)

 

 

Élményekre hangolva: Kőkapu Vadászkastély*sup (Nagyhuta)

Hajtsátok álomra a fejeteket egy vadászkastélyban, hotelben, apartmanban vagy akár rönkházban, mert a Kőkapu Vadászkastélyban mindezt megtehetitek! A nagyhutai szálláshely mellett fekvő mesés tavon bármikor csónakázhattok egyet, vagy épp bebarangolhatjátok a csodaszép túraútvonalakat is, amik keresztül szelik az erdőt.

Rossz idő esetén a bowling pályán vagy a biliárdasztalnál mérhetitek össze az ügyességeteket, de felfedezhetitek a csodás fürdőházat is. A wellnessben akár egész nap relaxálhattok a pezsgőfürdőkben, szaunázás mellett csodálhatjátok a leírhatatlan látképet vagy épp a sókamra jótékony hatásaival ismerkedhettek meg. A Háromforrás étteremben viszont ne legyetek szégyenlősek kipróbálni a helyi specialitásokat se!

Ha csendesen eltöltött napok után pedig egy kis adrenalinlöketre vágytok, akkor célozzátok meg a közelben található sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkot

Tovább az ajánlatokhoz>>

Pihenés a természet csendjében - Kőkapu Vadászkastély*sup (Nagyhuta)Pihenés a természet csendjében - Kőkapu Vadászkastély*sup (Nagyhuta)

 

 

Ne menj sehova! A cikk az ajánló után folytatódik.
Ahol az érintetlen természet nyújt inspirációt – 6 angolkert Magyarországon, amit látnod kell
Ötven év sem kellett ahhoz, hogy a 18. század elején, Angliában megjelent szabálytalan, nyitott, kontrasztos, a természeti környezethez passzoló kertek népszerűsége egész Európán végigsöpörjön. Ezúttal 6 angolkertet ajánlunk, ahová bármelyik évszakban érdemes ellátogatnod.

 

 

Ahol a szivárvány véget ér: Hunguest Hotel Saliris****sup (Egerszalók)

Gyermekkori legendáinkból tudjuk, hogy a szivárvány lábánál igazi kincsre bukkanhatunk. A „Saliris” szó pedig lefordítva annyit tesz: sószivárány. Keresd fel Egerszalókon az álomszép Hunguest Hotel Salirist, ahol festői erdei környezetben pihenhetsz számtalan élmény mellett!

A szálláshely közvetlenül a híres Sódomb szomszédságában épült fel. A természeti képződmény látványát az elegáns, prémium szobák ablakaiból is megcsodálhatod. Gyerekekkel az 5 férőhelyes, 2 légterű családi szobákat vagy a teraszos lakosztály ajánlanánk a figyelmedbe. Bárhogy is válassz, mindenképp garantáltan feltöltődsz majd a szenzációs wellness birodalom után.

A feltörő gyógyvíz kellemesen ellazít majd a Saliris Gyógy- és Termálfürdőben, amely 17 medencével kényeztet az év 365 napján.  Egy kis csúszdázás, egy kis nyakdögönyözés, aztán irány a prémium szaunavilág!

Tovább az ajánlatokhoz>>

Pihenés a természet csendjében - Hunguest Hotel Saliris****sup (Egerszalók)Pihenés a természet csendjében - Hunguest Hotel Saliris****sup (Egerszalók)

Keresd fel Egerszalók látnivalóit>>

 

 

Hegyvidéki nyugalom: Erzsébet Park Hotel*** (Parádfürdő)

Óriásira nőtt hegyláncok alkotják a Mátra lelkét, amiről az Erzsébet Park Hotelben lazítva könnyen meggyőződhetsz. Ezen a mesebeli erdei szálláshelyen a kristálytiszta hegyi levegő, a madárcsicsergés és a nyugalom minden porcikádat átjárja − akár a hatalmas kerti medencében csobbansz, akár a szobád erkélyén borozgatsz.

Természetesen, egy kiadós fürdőzésre beltéren is lesz bőven lehetőséged. Ehhez csak azt kell eldöntened, hogy a medencében szeretnél-e úszkálni vagy inkább a pezsgőfürdő masszázsbuborékai között ejtőznél. A stresszcsökkentés érdekében viszont azt tanácsoljuk, hogy az abszolút exkluzív, mofettás kezelés se hagyd ki!

Az aktív kikapcsolódás szerelmeseinek a környék káprázatos túraútvonalait javasoljuk, melyeket akár segwayen is felkereshetnek. A szálloda beltéri programjai között bowling, autós szimulátor és játszósarok is akad, hogy senki se unatkozzon, ha esősre váltana az idő.

Tovább az ajánlatokhoz>>

Pihenés a természet csendjében - Erzsébet Park Hotel*** (Parádfürdő)Pihenés a természet csendjében - Erzsébet Park Hotel*** (Parádfürdő)

Mesés helyek várna Parádfürdőn és környékén>>

 

 

Édes élet a Lővérekben: Hotel Szieszta** (Sopron)

A Lővérek erdeinek vadregényes vidékén magasodik a soproni Hotel Szieszta, amely jelentős modernizáción esett át az elmúlt években. Ennek jegyében a szálloda stílusos és modern delux szobákat kapott. Az alapfelszereltséghez ráadásul hozzátartozik a teafőző, a síkképernyős tévé és a fürdőszobában elhelyezett prémium minőségű, olasz kozmetikumok. Sőt, ha szeretnéd magaddal vinni a kedvencedet, akkor jó hír, hogy a szálloda állatbarát is.

Az igényes, növényfal-berakásokkal díszített wellnessoázisban sem fogsz csalódni: erről a panorámás beltéri élménymedence, a színterápiás gőzfürdő, a méregtelenítő finn szauna és a relaxációt elősegítő pezsgőfürdő gondoskodik majd.

Tovább az ajánlatokhoz>>

Pihenés a természet csendjében - Hotel Szieszta** (Sopron)Pihenés a természet csendjében - Hotel Szieszta** (Sopron)

Fedezd fel Sopront és környékét>>

 

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A hírt a Facebookon jelentette be a vezetősége. Mint írják, hamarosan új helyszínen, új koncepcióval találkozhatunk velük ismét.
Kész stressz a nyaralásra készülődés? Azt sem tudod, hogy kezdj a pakoláshoz? Vagy szinte biztos vagy abban, hogy valami otthon marad? Akkor most dőlj hátra és relax: írtunk helyetted, pontosabban neked egy listát!
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
6 gyerekbarát wellness szálloda elképesztő vízi világgal
2023.01.20 | 7 perc | Szállások | Gyermekekkel | Wellness
Minden szülőnek kijár a pihenés, ezért hoztunk nektek 6 gyerekbarát wellness szállodát, ahol a család együtt töltődhet fel! Dőljetek hátra egy finom turmixszal a kezetekben a medence mellett vagy feküdjetek fel a pezsgőágyak egyikére, miközben a gyerekek épp csúszdáznak, pancsolnak vagy a vízi gomba alatt játszanak.
Bemutatjuk Tokaj-Hegyalja legrangosabb éttermeit
2024.07.17 | 9 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Ahol a dűlők egymást érik, és ahol a legédesebb szőlőszemeket aszalja aranybarnára a nyári nap, ott bizony a gasztronómia is virágzik. Kiváló szálláshelyek mellett számos rangos, elismert konyha található a térségben, ahol bizony a tokaji borok mellé ínycsiklandó fogásokat kínálnak.
Kívánságteljesítő forrás és szulejmán lábnyomai – legendás kirándulóhelyek Kőszeg környékén
Azt az erdő mélyén megbújó, titokzatos forrást keresitek, ami teljesíti a szívetek vágyát? Tegyetek egy próbát a Kőszeg környéki kirándulóhelyekkel! Nézzétek meg, hol lelhettek rá a legendás Hétforrásra vagy túrázzatok ahhoz a panorámaponthoz, ahonnan a szóbeszéd szerint I. Szulejmán szultán figyelte az 1532-es kőszegi ostromot!
10 lenyűgöző kirándulóhely Budapest környékén egynapos kiruccanáshoz
Türkizkék bányató, elbűvölő vízesés, tündéri vízimalom, valamint évmilliókról mesélő barlangok, sziklák és szurdokvölgyek felé vettük az utunkat, hogy csokorba szedjük nektek a legjobb Budapest környéki kirándulóhelyeket, melyek felkereséséhez egyetlen nap is elegendő.
5 rejtett vidéki szálláshely wellnesszel, amit ki kell próbálnod!
Termelői reggelik, kristálytiszta levegő, fenyőillatú kuckó. Ugye, hogy milyen jól hangzik? Ha már telítődtél a város zajával, akkor ideje kicsit elvonulni. Ehhez tökéletes alapot adnak azok a bájos vidéki szálláshelyek, amelyeket most listába szedtünk neked. A választás nem lesz egyszerű, mert mind az 5 szállás minőségi kikapcsolódást ígér – sok-sok wellnesszel!