Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Vendégházak jakuzzival – 5 szállás, ahol pezsgő kényeztetés vár

Merülj el a végtelen pihenés élményében az alábbi 5 szálláshely valamelyikén! A jakuzzi szerintünk éppen olyan, mint egy ínycsiklandó hab egy egyébként is finom tortán: akár anélkül is elégedettek lehetünk, de mégis az teszi teljessé az élményt… Ha te is így vagy ezzel, és szívesen lazítasz pezsgőfürdőben, akkor ezt a bakancslistát pont Neked állítottuk össze. Pezsgésre fel!

 

Katarina Birtok, Nemesnádudvar

A Hajós-Bajai borvidék szívében, Nemesnádudvaron bújik meg a Katarina Birtok. A sváb faluban több mint 600 borospince található - annyi, ahány lakóház. A szálláshely 15 modern, kényelmes szobával rendelkezik, ami összesen 42 fő elhelyezését teszi lehetővé. A kisgyermekes családokra is gondoltak, részükre kétlégterű családi szobákat alakítottak ki, amik felszereltségükkel is hozzájárulnak a család kényelemhez. A pihenést a finn- és infraszauna, valamint a pezsgőfürdő teszi teljessé.

Érdemes végigsétálni a híres pincesoron, megkóstolni a helyi borokat, gyalogosan vagy kerékpáron bejárni a környéket. A szálláshelyen kölcsönözhettek kenukat is, és a birtok mellett húzódó Dunavölgyi-főcsatornánk vízre is szállhattok.  A parton létrehozott parkban egyébként további sportolási, illetve sütési- és főzési lehetőségek is vannak.

Foglalj szállást>>

Jakuzzis, pezsgőfürdős szállások - Katarina Birtok, NemesnádudvarJakuzzis, pezsgőfürdős szállások - Katarina Birtok, Nemesnádudvar

 

 

Zengő Zug, Komló

Irány a Mecsek! Pécstől 18 km-re, Sikondán vár rátok egy csodás erdei, romantikus pihenés a Zengő Zugban. A modern, teljesen felszerelt önálló faház egyik különlegessége a nappaliban elhelyezett pezsgőkád, a másik pedig a kültéri infraszauna, valamint a szintén kültéri, de fedett jakuzzi, ami télen, hóesésben is használható. A faházban Nespresso kávégéppel és fürdőszobai bekészítéssel (pl. köntös, papucs, tusfürdő és sampon) várják a vendégeket, a kertben pedig bográcsozási és sütögetési lehetőség van, vacsora után pedig pihenhettek egyet a kert függőfotelek és nyugágyak egyikében.

Foglalj szállást>>

Vidéki szállások jakuzzival, pezsgőfürdővel - Zengő Zug, KomlóVidéki szállások jakuzzival, pezsgőfürdővel - Zengő Zug, Komló

 

 

Levendulás Ház, Balatonfőkajár

A Balaton-parttól mindössze 4-5 kilométerre fekvő balatonfőkajári Levendulás Ház tökéletes kiindulópont a vízparti üdülésedhez, akár el sem kell hagynod a nyaralót, máris magadra öltheted a fürdőruhádat! A romantikus, 6 fős szálláshely teraszán ugyanis jakuzzinak is volt hely, így bármilyen időben átélheted a víz pihentető erejét. A nyaralóban mindent úgy alakítottak ki, hogy télen-nyáron az utazók kényelmét szolgálja, ha pedig a levendulaszezon idején érkezel, a lilába öltözött kertet is megcsodálhatod.

Foglalj szállást>>

Vendégházak jakuzzival - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)Vendégházak jakuzzival - Levendulás Ház (Balatonfőkajár)

 

 

Balla Apartmanház, Siófok

Családias hangulatú szállást keresel a Balaton fővárosában? A Balla Apartmanháznál akkor nem is kell tovább menned, hiszen nyugodt környezetben, mégis a strandtól csupán 1,3 kilométerre található. Relaxációs részlegük pedig magáért beszél: szaunát és jakuzzit is bérelhetünk, ahol könnyen elveszíthetjük időérzékünket elmerülve a pezsgő pihenésben. A szálláshely kialakításakor természetesen az aktív pihenés kedvelőire is gondoltak: asztaliteniszezhetünk, tollasozhatunk és biciklit is kölcsönözhetünk. Rossz időre persze marad a jakuzzizás, ami garantáltan visszacsábít a következő balatoni kiruccanásunk idején is.

Foglalj szállást>>

Balatoni vendégház jakuzzival, pezsgőfürdővel - Balla Apartmanház, SiófokBalatoni vendégház jakuzzival, pezsgőfürdővel - Balla Apartmanház, Siófok

 

 

Villa Panoráma, Gyenesdiás

Fedezd fel a Keszthelyi-hegység erdős lankáit a Villa Panoráma kertje után induló ösvény mentén, majd pihend ki a gyönyörű sétautat a kültéri pezsgőfürdő és szauna segítségével! A családias atmoszférájú szállás élményteli kikapcsolódást nyújt a gyenesdiási szőlősorok közé érkező utazóknak: meglepetéskosárral, bográcsozással és szezonális gyümölcskóstolóval kedveskednek, sőt igény szerint sofőrszolgálatot is szerveznek (például boros programokra).

Foglalj szállást>>

Jakuzzis szállások pezsgőfürdővel - Villa Panoráma, GyenesdiásJakuzzis szállások pezsgőfürdővel - Villa Panoráma, Gyenesdiás

 

 

Érdekes volt ez a cikk? Ha igen, iratkozz fel, hogy ne maradj le a többiről se!
További cikkek
A klímaváltozás egyre gyarapodó jelei miatt talán megtanultuk kicsit jobban értékelni a természetet, és különösen az éltető oxigént termelő fákat. De nem minden fa csak egy a sok közül, névtelen dísze a tájnak, vannak olyan híres példányok is az országban, amelyek valamiért kiemelkedő nevezetességek is egyben. Többségük akár ajánlott kirándulási célpont is lehet.
Ha egy esti randiötlettel kell előállnunk, vagy egy nagyobb baráti társaság számára gondolkodunk programon, akkor egy kertmozis filmnézésnél nehezen találhatunk jobbat. Gondoskodjunk egy kis ropogtatnivalóról, és már nézhetjük is a régi-új klasszikusokat, amint leszáll az este.
Előző
Következő
Kapcsolódó
Ajánlott cikkek
Gyerekekkel a Balatonon? Íme, 12 emlékezetes gyerekprogram
Engedd szabadjára a fantáziádat, és töltsetek egy igazán mókás napot valamelyik Balaton környéki gyerekprogramon! Vadaspark, kalandsziget, bobpálya, múzeum, vidámpark, vízimalom, és még számtalan más helyszín ígér hangos nevetéseket, önfeledt órákat, ha gyerkőcökkel érkeztek a tópartra.
Honnan nézzük a tűzijátékot Budapesten augusztus 20-án?
2024.07.24 | 4 perc | Események | Legnépszerűbb
Örök dilemma, hogy honnan látszik a legtökéletesebben a budapesti tűzijáték. Ha nem a képernyő előtt szeretnétek részesei lenni az élménynek, akkor adunk néhány tippet: 6 helyszín és kilátópont Budapesten, ahonnan jól látszódik a tűzijáték.
Bemutatjuk Tokaj-Hegyalja legrangosabb éttermeit
2024.07.17 | 9 perc | Gasztronómia | Legnépszerűbb
Ahol a dűlők egymást érik, és ahol a legédesebb szőlőszemeket aszalja aranybarnára a nyári nap, ott bizony a gasztronómia is virágzik. Kiváló szálláshelyek mellett számos rangos, elismert konyha található a térségben, ahol bizony a tokaji borok mellé ínycsiklandó fogásokat kínálnak.
Cegléd több mint gondolnád: töltődj fel a ceglédi fürdőkomplexumban és apartmanparkban!
A Ceglédfürdő Apartmanpark és Kemping színes szolgáltatásainak köszönhetően új családi élményekkel lesztek gazdagabbak, de akár a lemerült energiatartalékaitok feltöltésében is segítségetekre lehet. Akár egy 1 napos pihenéssel is jót tehettek a szervezetetek számára, hiszen a kikapcsolódás önmagában is óriási segítség az immunrendszernek. A ceglédi fürdő medencéiben, gyógyvizében, szaunáiban lehetőségetek nyílik arra, hogy a gondokat elfeledve átadjátok magatokat a felhőtlen kikapcsolódásnak.
Frissüljetek fel a vízparton! – 9 természetes strand Budapest környékén
Természetközeli, meseszép fürdőhelyeket kerestek Budapest környékén, ahol a víz kellemes, a parton pedig árnyékot adó fák sorakoznak? Akkor kóstoljatok bele a nyárba Magyarország gyönyörű természetes strandjain, amelyeket a fővárosból is könnyen elértek!