Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Ami jó, az jó

Kisvadász Vendéglő BoconádKisvadász Vendéglő Boconád a térképen

Kiváló 2024. szeptemberben, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. szeptember 6.
Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Ezt terveztem, térképen, ittjartamon előre kinéztem, hogy majd itt fogok enni, és pompás ötlet volt. Kora délután, az étterem és környéke eléggé kihalt, ez kábé két település határán van, innen még Boconád, de ha átsétálsz a út túloldalára, az már Heves. Rajtam kívül egy vendég sem volt, mit mondjak, szeretem az ilyent. Fogadtatás kedves, étlap megfelelő, nézem, hogy itt ma magyaros lesz, bizony, nem kell minden nap tonhalcombot meg polipbélszínt kajálni. Gyengém a májgaluska-leves, némi hezitálás után azért mégis kértem egyet, meg hát láttam, hogy van készétel és zúzapörkölt, jó hívószó ez, akkor legyen az is. Uborkasalátával? Azzal. Tejfölössel? Azzal. Nem kellett soká várni, a zéró forgalom ellenére villámgyors a konyha, hamar tűzbejött minden megint, a levest kérés nélkül mellékelt erőspaprikával kaptam, egyébként meg kitűnő volt! Ritkajó! De ugyanezt mondhatom el a zúzapörköltről a krumpliról is külön és a valóban tejfölös uborkasalátáról szintén! A vendéglátás, felszolgálás, konyha teljesítménye remek, nem is akarok semmibe belekötni. A leves 1350 forint, a bolondnak is megéri! A zúzapörkölt 2300, ez sem egy rossz ár. Szóval igazán megelégedve távoztam.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:
Ár / érték arány:Kiváló
Tisztaság:
Fényképek (12)
Kisvadász Vendéglő Boconád - Külső képKisvadász Vendéglő Boconád - BelsőKisvadász Vendéglő Boconád - BelsőKisvadász Vendéglő Boconád - BelsőKisvadász Vendéglő Boconád - BelsőKisvadász Vendéglő Boconád - Étlap/itallapKisvadász Vendéglő Boconád - Étlap/itallapKisvadász Vendéglő Boconád - Étlap/itallapKisvadász Vendéglő Boconád - Étel/italKisvadász Vendéglő Boconád - MosdóKisvadász Vendéglő Boconád - Étel/italKisvadász Vendéglő Boconád - Külső kép

Kisvadász Vendéglő további értékelései

2022.09.03a párjával
Kiváló
Nagyszerű kiszolgálás, nagyon finom és nagy adag ételek. Ha Heves megyében jársz, ezt a vendéglőt ne hagyd ki. A húslevesük verhetetlen!
2018.06.02gyerekekkel
Kiváló
Késő délután érkeztünk,farkaséhesen. Könnyedén tudtunk választani, az étlapon gyerek menü is található, a pincér pedig felkészülten,udvariasan segített. Az adagok finomak, ízletesek, minden elfogyott az utolsó falatig. Mosdó tiszta, ajánlom mindenkinek.
2017.10.01csoporttal
Egy lagzi alkalmával választották ezt a helyet amire meghívtak. A hallottak után kellemesen csalódtam a helybe. A pincérek kézségesek voltak a hely hangulata pedig igazi kis falusias volt. Az ételek lehettek volna jobban füszerezve de ezen kivül semmi gond nem volt.
Népszerű szállások a környéken
Eleven Business & Sport Hotel Jászárokszállás - Napi árak reggelivel
Eleven Business & Sport Hotel Jászárokszállás
36.000 Ft / 2 fő / éjtől reggelivel
Hotel Narád Park Mátraszentimre - Kedvezményes ár félpanzióval
Hotel Narád Park Mátraszentimre
100.800 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Hunguest Saliris Egerszalók - Napi ár
Hunguest Saliris Egerszalók
56.000 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval