Azzal a kitétellel, hogy egyben ezek jelentik a legnagyobb csábítást a visszatérésre. Az ételmegnevezések ezúttal is, mint sok élvonalbeli helyen csak a legfőbb hozzávalók felsorolására szorítkoznak, jómagam nem kedvelem ezt a megoldást, de tisztelve az alkotót így idézem: sertés terrine, pisztácia, fekete fokhagyma, marinált paradicsom, fogas, karfiol, kesudió, sáfrány, sertéstarja, kolbász, nudli, tejföl Pulled Duck burger, aszús BBQ, füge relish, édesburgonya, panna cotta, macaron, sárgabarack, mandula Bodrog-kavics, csokoládé crumble, furmint sorbet, bodza gél. A borlap is kiemelkedő, a saját borok mellett tartanak több, mint harminc értő kézzel összeválogatott izgalmas tételt a legjobb tokaji termelőktől, tizennégyet más borvidékekről. Háromféle kézműves sört tartanak a Tokajban működő BAZ beertől, a töményitalok között is akadnak kellemes meglepetések. A multi-üdítők mellett kínálnak minőségi gyümölcsleveket is. Fogadófalatként szépen tálalt libatepertős vajkrémet kaptunk kiváló helyben sült kenyérrel. Első fogásunk kacsamáj, mogyoró, szilva, balzsamecet nevet viselte, a máj tökéletesen elkészített tekercsformájú, mogyorótöretbe forgatott terrine-ként került a tányérral (igen, kifogásolható a megnevezés, hiszen a terrine elsődlegesen a formára utal), a szilva lekvár és szépen, spirál formában felcsíkozott selymes coulis-ként. Remek állag, harmonikus ízek, pazar kezdés. Jól sikerült a szarvasgombás kecskesajtos csicsókakrémleves, valamint a harcsával, haltejjel és paprikakockákkal kínált intenzív ízű halászlé is. Az ördögszekérgombával, zellerpürével, répával és zöld hagymával kínált marhapofának volt tartása, de omlós volt és jó ízű, a málnafagylalttal és -coulis-val kínált csokimousse pedig méltó zárást jelentett. Mi pedig azzal a következtetéssel zártuk étkezésünket, hogy a Mádi Udvarház Gousteau Kulináris élményműhely bezárása óta nem ettünk ilyen jót Hegyalján.