Kiváló 2013. novemberben, családjával járt ittÉrtékelt: 2014. január 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A párom tokaji, az évfordulónkon mentünk át Bodrogkeresztúrba vacsorázni. Kívülről igazából nem az a magával ragadó hely, de a belső kárpótolt. Számtalan a betyárok korszakát idéző kép, fegyver, eszköz. A magyarázat a névben keresendő, a Lebuj ugyanis a régi időkben a környéken megbújó betyárokról kapta a nevét, akik a vásárokból hazafelé igyekvőre vártak. Az ételekben mind a Tisza-menti ízvilág, mind a hagyomány magyar ízek visszaköszönnek. Itt ettem először halpaprikást, csak ajánlani tudom.
A jó híre miatt tértünk be ebédelni, de csak rossz emlékekkel tértünk haza. A pincérek elutasítóak voltak, az asztalon könyökölve vendégeken nevetgélve találtuk őket, mikor beléptünk az étterembe. Az étel száraz és rossz volt, a halászlében a hal bőre is benne volt. Minden asztal koszos és...
Negyedmagammal tértem be tegnap este egy kellemes vacsora reményében. Minden volt, csak az nem. Pulton könyöklő primitív személyzet, akik a vendégeket kibeszélik, bámulják, ehetetlenre elsózott leves, nyers palacsinta, elégtelen vendégkommunikáció. Senkinek nem ajánlom.