Egész napos kirándulás után a délutáni órákban érkeztünk Bogácsra. A szálláshelyünktől nem akartunk messze menni vacsorázni, így a Hintóvölgye éttermet választottuk. A teraszon ültünk le, még elég jó idő volt ehhez. A pincér hölgy azonnal hozta az étlapot, s a megrendelt ételt is hamar megkaptuk.
Mindketten bográcsgulyást rendeltünk, ami nagyon finom volt, és szépen volt tálalva. A pincesoron, szép helyen van az étterem. Mindennel elégedettel voltunk.
Barátnőm születésnapjára utaztunk el Bogácsra, Budapestről. Szállást foglaltunk amivel teljesen meg vagyunk elégedve. Viszont a buli része, hogy látogassunk el a falu egyik ismertebb helyére ahol a biztonsági szolgálat egyik tagja főnöki utasításra hivatkozva nem engedélyezte a belépést erre a helyre a többiekkel együtt.
Okát nem tudjuk feltételezés az ottaniak elmondásai alapján a származásunk de lehet az is hogy jól éreztem magam egy szombat este Sok helyen megfordultam már, sajátomként is üzemeltem szórakozóhelyet, a beléptetést még nem tagadták meg, de ezt is megélhettem! Nem is lett volna semmi problémám ha legalább meg indokolták volna az okát de ez valahogy ki maradt csak a főnökség és a biztonsági szolgálat egymásra mutogatása történt.
Párommal és 6 éves fiammal vacsoráztuk az étteremben augusztus elején! Szeretném megköszönni minden pincérnek, akivel kapcsolatba kerültünk a szerénységét, segítőkészségét, figyelmességét, gyorsaságát! Szeretném megköszönni a szakácsnak és a segítőinek a kifogástalanul finom ételeket, amelyeket elkészítettek nekünk (pincemester bőségtálja).
Szeretnék köszönetet mondani a tulajdonosnak a bőséges ételmennyiségért, a jó ár értékarányért. Ritka emberi tulajdonságokat fedeztem fel ebben az étteremben! Tapasztalataimat továbbadom ismerőseimnek. Ha egyszer megint Bogácson járunk csak itt fogunk vacsorázni.