Először véletlenül vetődtünk ide, másodjára már célirányosan mentük, és biztos, hogy lesz több alkalom is, mikor ezt az éttermet választjuk. Nagyon finomak és bőségesek az ételek, a fatányéros sülteket kimondottan merem ajánlani. A kiszolgálás udvarias és profi.
Mivel mindkét alkalommal a kerthelyiségben ültünk le, zavaró volt, hogy a szomszéd asztalnál dohányoznak, de ettől, és a kissé lepukkant udvari játszótér látványától eltekintve minden tökéletes volt. A hátrányokért kárpótolt a szakácstudomány.
Barátokkal tértünk be ide,értékelések átolvasása után.Hangulatos étterem,a felszolgáló kedves,az árak közepesen drágák.Választék terén nagy meglepetés nem ért,viszont az adag lehetett volna nagyobb.
Többször is megfordultunk már Bogácson, de ezt a vendéglőt másodszor látogattuk meg. Nagyon finom tárkonyos vadmalaclevest kaptunk az asztalra, s a gyerekeknek is tetszett a kacsasült amit itt kiválóan készítenek el,jól is laktak.
Párommal két személyes tálat kértünk de a mennyiséggel gondok adódtak,volt amiből csak egy szelet volt a tálon és a három apró gombafej méretével,számával sem voltunk megelégedve /jeleztük a pincér felé/,mert igazán annak örültünk volna ha minden osztható kettővel. Az ételek minőségével viszont probléma nem volt s borravalót is adtunk,természetesen. Nagyon udvarias,gyermekbarát pincérek szervírozták a finomságokat. Hangulatos,tiszta hely, jó de nem kiváló ár-érték arányú ételekkel! Ettől függetlenül jó szívvel ajánlom családok,párok,idősek számára, e romantikájával lenyűgöző vendéglőt!
Szép környezetben, kedves kiszolgálás és ízletes ételek. Megéri kipróbálni. Két szemelyes tálat rendeltünk, bar nem hagytunk egy falatot sem - jól laktunk. Desszernek pedig palacsintát. Nagy a választék, mindenki talál magának finomat. Mikor érkeztünk még ures volt a terasz, de hamarosan megtelt a hely.
Idén is Bogácson nyaraltunk a férjemmel. Első este a Vadvirágban, második este a Kőkorszakiban vacsoráztunk, sajnos mindkét helyről csalódottan távoztunk. Ide már félve tértünk be, mert nem igazán láttunk vendégeket egyik nap sem. Kellemesen csalódtunk, mert itt azt kaptuk, amit vártunk.
A pincér nagyon udvarias és kedves volt, az ételt gyorsan felszolgálta, ami forró és nagyon finom volt, valamint bőséges, nem is bírtuk megenni. Árban teljesen elfogadható a hely, és választékos az étlap.