Bogácson az Akác Vendégház csendes, nyugodt környezetben, a sportpályához, valamint pincesorhoz közel található. A szobákhoz fürdőszoba, WC, nagy nappali, kábeltévé, jól felszerelt konyha tartozik, amely 6-8 fő részére biztosítja a kellemes pihenést. Füves udvar, zárt parkoló, fedett terasz, valamint kerti sütési, főzési lehetőség várja az érkező vendégeket.
Igény szerint pincelátogatást, borkóstolást szervezünk. A szálláshely elsősorban családok, baráti társaságok részére ideális.
Makulátlan tisztaság , kedves vendéglátók fogadtak érkezésünkkor. Minden ugyanolyan volt, mint az interneten található képeken. Nagyon jól éreztük magunkat, sikerült egy kicsit kipihenni magunkat ebben a csendes környezetben. A bogácsi strand szép, a gyerekeknek is nagyon tetszett. Örülök, hogy rátaláltam erre a szállásra. remélem még visszatérünk!
5 napot töltöttünk el Bogácson az Akác vendégházban. Nagyon meg voltunk elégedve a szállással. A lakás szépen felújított, tiszta, minden igényt kielégítő volt. A házigazdák mindent megtettek, hogy minél jobban érezzük magunkat. Érkezéskor és távozáskor is megvendégeltek bennünket finom hazai pálinkával és borral.
Az utolsó esti pincelátogatás és borkóstoló a saját pincéjükben pedig feltette az i-re a pontot. Bogács nagyon jó helyen fekszik. Minden nap el tudtunk menni a közeli nevezetességeket megnézni, mint például Eger, Miskolctapolca. Lillafüred, Szilvásvárad. Amelyik nap pedig nem volt kedvünk utazgatni, akkor ott volt a helyi termálfürdő és a pincesor. A településen nagyon jó éttermek vannak, ahol finom ételeket fogyaszthattunk. Köszönjük szépen a házigazdáknak Lajosnak és Ildikónak a szíves vendéglátást! Ha újra erre vezet az utunk, biztosan náluk fogunk szállást kérni. Turi és Zsupek család Várpalotáról
Már kilenc éve ide járunk és megunhatatlan! Csendes nyugodt környezet. Tiszta udvar rendes ház. Közel van a strand. Sok látnivaló van. Borospince látogatási lehetőség is van. Harapni lehet a friss levegőt. Aki mulatni szeret minden este a pincesoron megteheti. Finom borok ízletes ételek várják a vendégeket. A strandi szolgáltatás folyamatosan bővül.