Nekem és barátaimnak nagyon tetszett a panzió, közel a fürdő, szép a kert és van erkély is, ahonnan szép kilátás nyílik a kertre. Kényelmesen lehet ott ücsörögni és pihenni, olvasni, kártyázni, vagy csak beszélgetni. A kertben is lehet sétálni. Az ellátással is meg voltunk elégedve.
Negyedik alkalommal tértünk vissza Pünkösd hétvégéjén egy kis pihenésre! Voltunk már baráti társasággal itt, autós klub találkozójának helyszíneként, s most családi körben. Mint mindig, most is tökéletesen elégedettek voltunk, vagyunk! A szobáink tiszták, ízlésesek voltak, a fürdőszoba fertőtlenített, tiszta.
A személyzet lelkiismeretes, rugalmas és segítőkész! A szállás árában benne volt a svédasztalos reggeli, ahol bárki talál számára megfelelő étket. Egészen biztos vagyok benne, hogy még visszatérünk
A panzióba csak vacsorázni mentünk be, meg, hogy ha jó lesz, akkor esetleg megszálljunk éjszakára. Mivel az étel fenséges volt és a hangulat nagyon családias, maradtunk szállásilag is és nem csalódtunk, rendezett tiszta szobát kaptunk fertőtlenített zuhanyzós helységgel, az árban még reggeli is volt, ami igazán jól sikerült és nem csak azért mert svédasztal jellegű tálalás!