Nem régen volt tulajdonos váltás. 2016 11. 11-13-ig töltöttünk 2 éjszakát a panzióban. Kedves személyzet,tiszta szobák. Közel a fürdő. A reggeli finom és bőséges volt. A wellness tiszta volt és meleg. A kinti időjárás miatt még jól is esett. Bátran merem másnak is ajánlani. Ami kicsit rossz volt az a fürdőszoba mérete.
Egy hétvégét töltöttünk el itt. Ha hazaérkezve nem jöttünk volna rá, hogy a szállásdíját elszámolták, elég elégedettek lennénk. Az apartman pár nap eltöltésére alkalmas (minimálisan felszerelt főzőrész), bár a takarításra nagyobb hangsúlyt fektethetnének (koszos díszpárnák, függöny, ágy alatt flakonok).
A személyzet kedves és segítőkész. Félpanziót is igénybe vettünk, amit a közeli Vadvirág Étteremben kaptunk, ami a legjobb döntés, ha valaki Bogácsra megy.