A Patyi Étterem és Hotel az E66-os úton található, félúton az osztrák határ és a Balaton között. Ízletes ételeket, ingyenes parkolást és ingyenes WiFi elérést kínál. A szálloda minden szobája tartalmaz egy saját fürdőszobát és egy tévét. A légkondicionált étterem egy nyári terasszal is büszkélkedhet.
Tradicionális magyar ételeket és nemzetközi konyhát kínál. A szálláshely szobáinak száma: 22.
A hotel az étterem egy hatalmas épület, mi az úttól távol eső részén kaptunk szobát, így lehetett pihenni, nem zavart a forgalom. A hotel szépen kialakított, kiülési lehetőséggel és parkolóval. Figyelmeztető tábla és kézfertőtlenítő rögtön a bejáratnál lett elhelyezve. Tágas recepció asztallal, fotellal ellátva.
A szoba zuhanyzóval, WC-vel van kialakítva, a folyosón van egy nagy hűtő is. Szépen, igényesen berendezett. A reggelit is tartalmazza. Jó volt itt lenni!