Vegyes érzelmekkel távozunk. 2 éjszakát töltöttünk a hotelben. Érkezéskor a recepción nem volt senki, nekünk kellett keresni az illetékest. Viszont a személyzet kivétel nélkül mind nagyon kedves, udvarias és segítőkész volt végig. A kapott lakosztályunkban (bár nem ez a szoba volt egyeztetve) a klíma kondenzációs víz végig az alatta lévő szekrényre, onnan a padlóra csöpögött.
Az ajtó elé tócsát képezve. Az egyik lakrészben kényelmes volt az ágy, de sajnos 2 db matrac volt a franciaágyra téve ez annyira nem tetszett. A másik lakrészben szörnyű volt az ágy. A takaró és párna állott szagot árasztott. A fürdőszoba megfelelő méretű és felszerelésű. A hotelhez tartozó medence kellően tiszta és rendezett volt. Megfelelő számú napozó ágy állt rendelkezésre a vendégeknek. A jacuzzi is szuper volt. Második nap a tulajdonos is jelen volt a medencénél. Kedves és közvetlen volt a vendégekkel, lehetett vele beszélgetni. Nekünk nagyon szimpatikus volt. A reggeli svédasztal nagyon választékos volt és finom. A vacsoráról is ugyanez mondható el. A negatívumok ellenére is megérte eljönni és kikapcsolódni, mert kimondottan felnőtt barát szállás hely.
Tisztelt Hölgyeim,Uraim és Vaskohászok! ! A Párom talált erre a helyre a NETEN és azt gondoltuk próba. Nos nem bántuk meg. Nehezen megtalálható helyen egy varázslatos valamit találtunk. Szép,tiszta,barátságos,szerethető,kényelmes,panorámás,nyugodt és JÓÓÓÓ! Minden adott egy kikapcsolódáshoz. Az ellátás megfelelő.
Ami nagyott dob a helyen az a wellnes. Nincs tól-meddig határidő. A medence tiszta és jó a hőmérséklet. A jakuzzit Mindenki Maga írányithatja. A szauna kérhető minden megkötés nélkül. Ami nagyszerű,hogy a wellnw kb. 40 méterre van a szállástól,így GO! A borkostolóval egybekötött pince kostoló fantasztikus. Ezt Senki ne mulassza el,mert ober gutt. Nos nem ragozom,mert ezt Mindenkinek Magának kell megtapasztania. Egyébként rengeteg programot szerveznek a Pincéhez. Rajta és sassoljatok! !