Éttermünk 1986-ban nyílt meg, kis konyhánk hamar kivívta a vendégek elismerését. A helyi, vidéki valamint a külföldi vendégek egyik legkeresettebb étkezőhelyévé vált. A teremben 80 férőhely van, nyáron a vendégek kedvelt helye a terasz, ahol 40 személy foglalhat helyet. Éttermünk csak szállóvendégek, illetve előre bejelentett csoportok, rendezvények számára tart nyitva.
A panzió 1991-ben épült a főútvonaltól 2 kilométerre, nyugodt környezetben. A zajmentes, friss levegő kellemes pihenést biztosít vendégeinknek.
Klasszikus, mondhatni házias ízek, bőséges adagok, tökéletes kiszolgálás és abszolúte korrekt árkategóriák. A töltött pulykamell egyszerűen remek, a marhapörkölt nokedlivel pedig az életünket mentette meg. A pincérek nem jönnek zavarba az 1-2 éves, akaratosabb gyerekektől sem, sőt: előfordult, hogy egyszer lefoglalták (konkrétan elvitték játszani) a kisfiunkat, csak hogy mi nyugodtan meg tudjunk ebédelni.
Ilyet eddig még soha sehol nem tapasztaltunk. Szeretjük ezt a helyet, a legjobb bonyhádi étterem. Minden nyáron meglátogatjuk, és másoknak is tiszta szívvel ajánljuk!
Családi ebéden voltunk ott ,és nagyon szép volt minden. A hangulat és a tisztaság kiváló. A felszolgálás fantasztikus, előzékeny, udvarias a pincér. Az ételek nagyon finomak. Amit ettünk, az isteni volt(húsleves,omlós sültek, burgonya, rizs, vegyes saláta)! Máskor is elmegyünk oda. Mindenkinek ajánlom.
*****
UI:Az emeleten festmények gyönyörüek voltak! ! !