A panzióban 20 kétágyas (ebből 10 légkondicionált) 1 háromágyas (légkondicionált) és 2 négyágyas kiadó (légkondicionált) szoba található. Szobáinkban alapfelszereltség az ágy mellett egy éjjeli szekrény, olvasólámpa, TV, vezetékes telefon, hűtő, szék vagy fotel, gardrób szekrény, a fürdőben zuhanyzó, mosdó és WC.
Minden szobában és a közös helységekben is elérhető a jelszóval védett ingyenes WIFI. Amennyiben Ön vezetékkel szeretne csatlakozni, arra lehetősége van a recepción. Reggelit a recepcióban, az étteremben, vagy ha a vendég úgy kívánja, a teraszon is kaphat bárki. Természetesen a hozzátartozók, barátok, esetleg bonyhádi rokonok is csatlakozhatnak az asztalnál helyet foglalókhoz és reggelizhetnek együtt külön térítés ellenében. Gazdag étel- és italkínálatunkból mindenki kiválaszthatja a kívánsága szerint a kedvencét.
Az elmúlt évek alatt nem kevés panzióban, apartmanban jártunk már a családdal, de Bonyhádon a Koller Panzió messze felülmúlta mindegyiket. Olyan vendégszeretetről tettek tanúságot, ami ritka manapság. A személyzet minden részletre odafigyel, és nagyon kedvesek.
Már az érkezésünk napján kaptunk kuponokat a közeli Bikali Élményparkba, amit fel is tudtunk használni, és így kedvezményesen tudtunk bejutni. A szoba tiszta és tágas. Az erkély egy csodakertre nyílt. :) Élmény volt kiülni kávézni. A reggeli is bőséges és finom volt, sőt még külön kés is volt a pékáru felvágásához, nem a kenőkéssel kellett szenvedni. Ezek ugyan apróságok, de pont ezektől az apró gesztusoktól lesz egy hely "visszajárós". A panzió pedig egy nagyon csendes, nyugis övezetben található. Ha erre járunk, biztos hogy itt fogunk megszállni legközelebb is.
Munkám során választottam a Koller Panziót. A személyzet kedves és udvarias. A szoba tágas, tiszta és csendes. A kiszolgálás és a reggeli hibátlan. Az ár teljesen korrekt. Akár egy fáradt üzleti út kipihenésére, akár családoknak is kitűnő választás. Aki szereti az igényes környezetet maga körül, pihenni vágyik annak csak ajánlani tudom. Remek választás.
Férjemmel sokat utazgatunk itthon és külföldön is. Bőséges tapasztalatunk van már a turizmusról, vendéglátásról. Néhány nappal ezelőtt magunk sem gondoltuk, hogy a hazai vendéglátás gyöngyszemére bukkanunk a tolna megyei Bonyhádon, a Koller Panzióban. Aki testi és lelki feltöltődésre vágyik, mindent megtalálhat itt.
A város csendes utcájában, szép, rendezett környezetben található a panzió, amelyet a Koller család három generációja működtet. A vendéglátó szakmában jártas családban az unokától a nagymamáig mindenkinek megvan a maga feladata. Kedvesek, vidámak, készségesek. Munkájukat nagy hozzáértéssel és kellő szakmai alázattal végzik a vendégek legnagyobb megelégedésére. A parkolótól a szobákig a ház minden zegzuga pedánsan tiszta. A kert csodálatos, az ételek pedig olyan finomak, hogy a konyhamagazinokon nevelkedett, ínyencségekhez szokott utazót sem érheti csalódás. A kiszolgálás gyors és messzemenően udvarias. A családtagoknak minden vendéghez van egy jó szava. Végezetül még egy különlegesség. A házban járva, a falakat mindenütt festmények borítják. Mint megtudtuk, ezek a nagymama alkotásai, amelyekkel számos versenyen, alkotótáborban és kiállításon szerzett már rangos elismerést. Az utazó számára pihentető program elgyönyörködni a szebbnél szebb képekben, mintha egy családi otthonba helyezett tárlaton járnánk. Hálásak vagyunk a Koller családnak az itt töltött napokért. Jó egészséget, munkájukhoz pedig továbbra is ugyanennyi lelkesedést és energiát kívánunk.
Kellemes, minden igényt kielégítő panzió csendes helyen. A tulajdonos barátságos,figyelmes, jelenléte érezhető. Készségesek, sajátos, egyedi problémánkon is azonnal segítettek (vasárnap délután speciális kerékpár belső gumit szereztek be). Konyhájuk is dicséretet érdemel, baráti társaságunk valamennyi tagja elégedett volt az ételek minőségével, mennyiségével.
Nagyon családias, kellemes környezet, a szolgáltatás minden igényemet kielégítette, az ár-érték arány kiváló, a személyzet segítőkész, kedves, csak jókat tudok mondani. Már többször jártam itt, de még soha nem csalódtam. Legközelebb is ezt a szálláshelyet választom, ha Bonyhádon járok, az ismerőseimnek is bátran ajánlom, a tulajdonosok vérbeli vendéglátók.
Az Akadályzabáló csapata 2014 óta minden júniusban itt tölt két éjszakát, méghozzá teljes kényelemben és tökéletes megelégedettséggel. Ez az a hely, amilyenből minden városba szeretnénk egyet: hivatalosan nem akadálymentesített, mivel a tulaj nem a – sokszor kerekesszékeseknek is érthetetlen és használhatatlan – hivatalos előírások szerint építette át a helyet, hanem úgy, ahogy egy mozgássérült személy a valóságban igényli.
A belső parkoló felől alacsony dőlésszögű emelkedőn lehet a teraszra jutni, a földszinti szobában pedig, amelyet kerekesszékeseknek szoktak ajánlani, eléggé széles a fürdőszobaajtó ahhoz, hogy kerekesszékkel is beférjünk rajta, továbbá mind a zuhanyzót, mind a mellékhelyiséget kényelmesen tudja használni mozgáskorlátozott utazó is, esetleg némi (minimális) segítséggel. A személyzet egy nagybetűs CSODA, az a fajta vendéglátós família, akik még tudják, hogyan kell bánni a vendéggel, és akik tényleg megoldanak szinte bármilyen problémát. A konyhájuk szintén nagyszerű, mind a reggelik, mind az ebédek és vacsorák után maximális megelégedettséggel szoktunk távozni az asztaltól. Fekvésre ugyan kicsit félreesik a központtól, de csendes és kényelmes, az udvaron a gyerekek játszani is tudnak, aki pedig meg akarja spórolni azt a 20-30 perc sétát a belvárosig, az autóval seperc alatt eléri a célját. Egyértelmű: mozgássérült utazóknak és mindenki másnak is szívből ajánljuk!
Pünkösd hétvégét töltöttem őárommal a Koller Panzióban. A tulajdonos személyesen jött értünk a buszállomásra,kedves szolgálatkész ember! Minden lépésünket leste,nem volt teljesíthetetlen kívánság számára. Még utitervet is kaptunk egy csodaszép sétához. Előzékenysége,figyelmessége elsőrendű!
Az étel mennyisége bőséges,minősége ínycsiklandó! Ehhez társult egy csendes,csodaszép festményekkel teli ,hangulatos kis panzió,családias légkör/mi némettekkel voltunk/de jól kijöttünk. Mindenkinek szívből ajánlom! ! ! ! Ehhez hozzá lehetne szokni. . . . Kovácsné