A Sibrik Kastélyszálló Bozsokon, a Kőszegi-hegység területén, nyolc hektáros kastélyparkban található, nem messze a magyar-osztrák határtól. A környék szubalpin klímája légúti betegségekre jótékony hatású és számtalan kirándulási, kulturális programlehetőség érhető el a látogatók számára.
Sokadszorra jártunk itt. A kicsit elhanyagolt, de annál kedvesebb kastély a falu legszélén, szép parkkal és erdővel körülvéve mindig visszavonz bennünket. Az újranyitás előtt gyönyörű, új tetőt kapott az épület, a fűtést is koszerűsítették, de azért van még teendő (vizesblokkok stb. ).
A csend, a múlt kézzelfogható közelsége, a friss levegő, a nyugalom minden hiányosságért kárpótol. A rendkívül kedvező ár pedig hozzá van igazítva a szolgáltatások némi hiányosságához. Szállás: 3000 Ft/fő/éj, reggeli 1000, kutya 1000, parkolás ingyenes, ami védett helyen, a kastély udvarában is lehetséges. Az érkezés időpontját telefonon le kell egyeztetni a kedves vendégváró hölggyel, aki a reggeliztetést is végzi, kapsz tőle 1 szobakulcsot valamint egy óriási kapukulcsot a kastélyhoz, a kaland pedig előtted áll. . .
Nem először voltam a kastélyban. Régebben a családdal kicsit más volt a hangulata. A tulajdonviszonyok is mások voltak. Ott áll ma is a gyönyörű erdőben, a csobogó patak partján, a romantikus kertjével, az izgalmas, várszerű felépítésével és pusztul. Azóta is, hogy arra jártam.
Nincs a személyzettel semmi baj, tényleg nagyon kedvesek, de nincs semmi lehetőség (talán) a kezükben. Nem tudom, mit csinál itt a "kormányhivatal", talán képzést tart, talán lazulni, bulizni jár ide, de mi nem voltunk képzésen, nem kormányozni mentünk, csak egy kellemes, érdekes szállást keresni. Tulajdonképpen meg is találtuk. Igaz, hogy sok dolog hagyott kívánnivalót maga után, a WC, zuhanyzó, a zsúfolt szoba, a reggeli, a polcok, fogasok, stb. hiánya, de összességében 13-an jól éreztük magukat két napig! Szeretettel gondolok rá!
Sokadik alkalommal vagyunk már ezen a helyen, igy vissza térő vendégeknek tekintentenek minket. A kastély és a park minket elvarázsol! Aki szereti a múlt értékeit, annak feltétlenül ajánljuk!!! Gizi, és kollegája tünemény. /személyzet /. Kutyabarát szállas!