A cukrászdák képzeletbeli piramisának csúcsán állnak a legjobbak, akiknek desszertjeit kóstolva álmélkodik az ember, mint egy Michelin csillagos étteremben, hogy lám, fantáziával, tudással és tehetséggel milyen csúcsokat lehet meghódítani formatervezésben, íz- és állagjátékokban.
Ebbe az irányba törekszik az Édes Neked budakalászi műhely működtetője, nem mondva le a hagyományos forma- és ízvilágról sem. A minap az Igaziolíva nevű egyedülálló szakbolthoz igyekezve a gépjármű ablakából pillantottam meg az egységet, már külsőre is érezni, hogy itt nem a margarinos-pudingos álhagyományos borzadálysütikkel találkozunk. Úgyhogy visszafele be is tértem hozzájuk s nem csalódtam. Nagyon komolyan veszik a minőségelvet, minden tekintetben. Egy málna elnevezésű sütemény ettem, nem mondom, hogy ne lehetne rajta finomhangolni, de az elképzelés jó s maga a süti kifejezetten élvezetes. A fagylaltok viszont nemcsak kitűnőek, de egyben kifogástalanok is, ízre-állagra egyaránt. Kóstoltam málnát, epret, szedret és rábeszélésre pisztáciát is. Egy szebb világ lenne az, melyben ez a minőség képezné a main streamet és nem az albán horrorisztikus, adalékos pszeudo-fagyi. Remek hely az Édes Neked, megyünk még. Ha hamarabb nem, akkor a legközelebbi olívaolajbeszerző út alkalmával.
Az értékeléseket az Ittjártam.hu felhasználói írták, és nem feltétlenül tükrözik az Ittjártam.hu véleményét.
Ön a tulajdonos, üzemeltető?
Használja a manager regisztrációt, ha szeretne válaszolni az értékelésekre, képeket feltölteni, adatokat módosítani! Szívesen értesítjük arról is, ha új vélemény érkezik.