Élmények első kézbőlGasztronómia, utazás, programok... Engedd, hogy inspiráljunk!

Csúcscukrászda

Édes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó BudakalászÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász a térképen

Kiváló 2024. júniusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2024. június 10.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A cukrászdák képzeletbeli piramisának csúcsán állnak a legjobbak, akiknek desszertjeit kóstolva álmélkodik az ember, mint egy Michelin csillagos étteremben, hogy lám, fantáziával, tudással és tehetséggel milyen csúcsokat lehet meghódítani formatervezésben, íz- és állagjátékokban.
Ebbe az irányba törekszik az Édes Neked budakalászi műhely működtetője, nem mondva le a hagyományos forma- és ízvilágról sem. A minap az Igaziolíva nevű egyedülálló szakbolthoz igyekezve a gépjármű ablakából pillantottam meg az egységet, már külsőre is érezni, hogy itt nem a margarinos-pudingos álhagyományos borzadálysütikkel találkozunk. Úgyhogy visszafele be is tértem hozzájuk s nem csalódtam. Nagyon komolyan veszik a minőségelvet, minden tekintetben.
Egy málna elnevezésű sütemény ettem, nem mondom, hogy ne lehetne rajta finomhangolni, de az elképzelés jó s maga a süti kifejezetten élvezetes. A fagylaltok viszont nemcsak kitűnőek, de egyben kifogástalanok is, ízre-állagra egyaránt. Kóstoltam málnát, epret, szedret és rábeszélésre pisztáciát is. Egy szebb világ lenne az, melyben ez a minőség képezné a main streamet és nem az albán horrorisztikus, adalékos pszeudo-fagyi.
Remek hely az Édes Neked, megyünk még. Ha hamarabb nem, akkor a legközelebbi olívaolajbeszerző út alkalmával.
Milyennek találod ezt az értékelést?
Ételek / Italok:Kiváló
Kiszolgálás:Kiváló
Hangulat:Kiváló
Ár / érték arány:Átlagos
Tisztaság:Kiváló
Fényképek (12)
Édes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - EgyébÉdes Neked Cukrászda & Kézműves Fagylaltozó Budakalász - Egyéb
Népszerű szállások a környéken
Hotel Karin Budapest - Napi árak reggelis ellátással
Hotel Karin Budapest
Kérd ajánlatunkat!
Hotel Bellevue Esztergom - Dunai Élmény
Hotel Bellevue Esztergom
69.900 Ft / 2 fő / 2 éjtől félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom - Wellness pihenés félpanzióval
Portobello Hotel Esztergom
52.800 Ft / 2 fő / éjtől félpanzióval