Lefoglaltunk egy asztalt 14 személyre egy asztalt és 3 db 4-személyes talált rendeltünk amire frissen sült húsokat ígértek. A csoport időben megérkezett megis minden hús már hidegen, langyosan volt a tálcán, boros poharak foltosan álltak az asztalon. Desszertük már nem voltak, kevés választék.
Édes kis vendéglő egy eldugott helyen, kár hogy az útról nem látszik jobban. Mi is az ismerőseink ajánlása alapján találtuk meg. Érdemes volt eljönni. Finom ételek, egyszerű, magyaros hely, semmi csicsa, itt lehet nyugodtan ebédelni, nemsürgetnek a pincérek mint a belvárosba, és az árak a töredéke a többi étteremhez képest. Megérte eljönni. Még jövünk.
Az elmúlt években többször rendeltem tőlük, a hagymakrémleves már évek óta elsózott és ízetlen, érezni, hogy több napos, a legújabb innovációjuk, hogy már nem csak a pizzákat kell gyakran visszaküldetni velük mert tiszta szén, mostmár a cipők is. . (képet csatolok) Hogy tud ilyen állapotban a Szakács rábólintani és elküldeni? ? Egyszerűen nem fogom fel, felháborítóan pofátlan bagázs.
Egy társasággal vacsoráztunk itt, előre foglaltunk helyet és ételeket is! A személyzet sajnos nem volt a helyzet magaslatán. Az alap innivalók és ételeket felszolgálták, de többet nem jöttek az asztalhoz. . . Az ételek finomak voltak és gyorsan ki is hozták őket. Ezen az estén több foglalás is volt, így majdnem tele volt az étterem, amitől egy kicsit zajos is lett.
Nem szeretem azokat a vendéglőket, ahol betérvén és fontos kérdéseket feltevén (lehet-e Szép kártyával fizetni, üzemel-e a kert, le lehet-e kutyával ülni), úgy válaszolnak, mintha a Planéta összes lakosa ezzel az alaptudással érkezne a Hasmesterről, csak én kérdezek tőlük hülyeségeket. Nos, itt így fogadtak. . .
A kiszolgáló hölgy igen kelletlen. Jó pont, hogy a kérdésekre a válasz: igen, igen és igen volt. Az ételek meglehetősen közepesek, mondhatni unalmasak, viszont drágák. A kiszolgálás picikét lassú. És a mézes-mustáros csirke az egy közönséges rántott hús, nyilván a panírnak bemutatták előtte a mustáros üveget, hozzá külön mustáros tálkával szervírozva. Elég egyedi. . . A cipós levest mire kihozták, beszívta a lét a cipó. . . . És enyhén Vegeta íze volt. A saláta viszont isteni finom volt. A parmezános rántott húsnál a hús nem volt rendesen kiklopfolva, ezért rágós volt
Ha valaki nagyon éhes, betérhet, de elég drágán mérik itt ezt a középszert és kicsit kelletlen kiszolgálóval kiegészítve a semmit. A környéken vannak jobbak is ennyi pénzért
Kellemes a kerthelyiség és a belső tér is, kiváló frissen készült fogások,a kiszolgálás kedves. Többször jártam itt, ajánlom mindenkinek! Az ár-érték arány is jó, nem volt drága. Nem tudom miért nem fogad el kevesebb karaktert az oldal, regényt kell írni a tapasztalataimról? ?
Egy hétköznap délután tértünk be a párommal. Maga a hely szépen, igényesen van kialakítva, felújítva. A kiszolgáló hölgy nagyon lehangoló volt, kb kellemetlenül éreztük magunkat, hogy bementünk az üres vendéglőbe. Az adagok nagyon kicsik voltak az árhoz képest. Véleményem szerint nagyon el vannak árazta az ételek. Az italokról már nem is beszélve. Mi biztosan nem megyünk többet.