Kiváló 2015. júniusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2015. június 28.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Anyukám születésnapját ünnepeltük a vendéglőben. Amikor megérkeztünk, már vártak minket. (21fő) Annak ellenére, hogy telt ház volt, a felszolgáló nagyon kedvesen, pillanatok alatt felvette az italrendelést. Még arra is figyeltek,hogy a gyerekek ne kapjanak túl hideg innivalót. Isteni volt a bodzaszörp, meg a must, ami persze házi. A leves forrón érkezett az asztalra és bőségesen benne volt minden, amitől jó egy húsleves , szinte már azzal jóllaktunk. A főétel vegyes tál volt. A húsok és köretek frissen,porhanyósan ( nem cipőtalp!)kerültek elénk, hozzá pedig házi vegyes savanyúság dukált. A gyerekek ebéd után a játszószobában töltötték az időt, nekünk pedig a tulajdonos édesapja megmutatta a pincét és mesélt a család történetéről. Nagyon tetszett, különösen a "hobby borász", pincetulajdonos rokonaimnak. Nagyon köszönjük ezt az emlékezetes napot!
Soroksárról kerestük fel a helyet, egy vasárnapi ebédre.Fél háromra foglaltam asztalt hogy kicsit kevesebben legyenek, ennek ellenére kb 5 percet várakoztattak mire a több üres asztalból kaptunk egyet. A kiszolgálás rendben volt,az ételek minősége is egyedül a tafelspitz (ami miatt mentem) hagy...
Párommal tértünk be egy estebédre hétköznap, az évfordulónkat ünnepelni. Nem bántuk meg! Nagyon hangulatos kerthelyiségben kaptunk asztalt. Megjegyzem, telt ház volt egy szimpla kedd este. A kiszolgálók nagyon kedvesek voltak és gyorsak. A várakozás miatt előétel falatkákat kaptunk ajándékba. A...
Kifejezetten a Schieszl miatt utaztam el Budakalászra, mert olyan jókat olvastam róluk. A heti menüből célzottan kiválasztottam a legszimpatikusabb napot. A családi borház története egészen 1896-ra nyúlik vissza, a főút mellett található hagyományos sváb porta bal oldalán az étterem, jobb oldalon...