Kiváló 2016. szeptemberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2017. január 13.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Viszonylag szűk az étlap, de nekünk kedvünkre való, mindig tudunk választani. Rendkívül finom a házias húsleves, előételnek a hajszálvékonyra vágott mangalicasonka házi kenyérrel, zöldsalátával, a sült csülök, természetesen a saját pincészetből való borral. Amikor mi voltunk legutóbb, még nagyon kellemes idő volt, így a hangulatos kis kerthelyiségben tudtunk ebédelni, nekem az egész a Krúdytól ismert egykori óbudai kisvendéglők hangulatát idézte. Ott volt a tulajdonos srác is, rajtatartotta a szemét, hogy minden gördülékenyen menjen (de remélhetőleg nem csak ezért mentek a dolgok gördülékenyen). Autósoknak fontos, hogy be lehet állni az udvarra parkolni, ami lehet, hogy apróság, de ez is számít, hogy nem úgy indul el az ember, hogy "jajj istenem, hol fogok megállni" vagy, hogy előre tudja, a parkolás ára majdnem egy ebéd árába kerül...
Soroksárról kerestük fel a helyet, egy vasárnapi ebédre.Fél háromra foglaltam asztalt hogy kicsit kevesebben legyenek, ennek ellenére kb 5 percet várakoztattak mire a több üres asztalból kaptunk egyet. A kiszolgálás rendben volt,az ételek minősége is egyedül a tafelspitz (ami miatt mentem) hagy...
Párommal tértünk be egy estebédre hétköznap, az évfordulónkat ünnepelni. Nem bántuk meg! Nagyon hangulatos kerthelyiségben kaptunk asztalt. Megjegyzem, telt ház volt egy szimpla kedd este. A kiszolgálók nagyon kedvesek voltak és gyorsak. A várakozás miatt előétel falatkákat kaptunk ajándékba. A...
Kifejezetten a Schieszl miatt utaztam el Budakalászra, mert olyan jókat olvastam róluk. A heti menüből célzottan kiválasztottam a legszimpatikusabb napot. A családi borház története egészen 1896-ra nyúlik vissza, a főút mellett található hagyományos sváb porta bal oldalán az étterem, jobb oldalon...