Kiváló 2022. augusztusban, a párjával járt ittÉrtékelt: 2022. augusztus 29.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Soroksárról kerestük fel a helyet, egy vasárnapi ebédre.Fél háromra foglaltam asztalt hogy kicsit kevesebben legyenek, ennek ellenére kb 5 percet várakoztattak mire a több üres asztalból kaptunk egyet. A kiszolgálás rendben volt,az ételek minősége is egyedül a tafelspitz (ami miatt mentem) hagy nemi kivetnivalót! A leves isteni, a velő is finom volt, de a pirítós kenyérrel egy szöget is be lehetett volna verni, A főtt nyelv finom volt de a hús szelet olyan száraz volt, hogy ragózni lehetett vele! Ettem már több helyen és mindenhol kaptam melle valami szószt, vagy valami köret helyettesítők, de itt csak a torma volt hozzá!? Minden egyéb finom volt de tafelspitzet csak a jó foguaknak ajánlom!
Párommal tértünk be egy estebédre hétköznap, az évfordulónkat ünnepelni. Nem bántuk meg! Nagyon hangulatos kerthelyiségben kaptunk asztalt. Megjegyzem, telt ház volt egy szimpla kedd este. A kiszolgálók nagyon kedvesek voltak és gyorsak. A várakozás miatt előétel falatkákat kaptunk ajándékba. A...
Kifejezetten a Schieszl miatt utaztam el Budakalászra, mert olyan jókat olvastam róluk. A heti menüből célzottan kiválasztottam a legszimpatikusabb napot. A családi borház története egészen 1896-ra nyúlik vissza, a főút mellett található hagyományos sváb porta bal oldalán az étterem, jobb oldalon...
Viszonylag szűk az étlap, de nekünk kedvünkre való, mindig tudunk választani. Rendkívül finom a házias húsleves, előételnek a hajszálvékonyra vágott mangalicasonka házi kenyérrel, zöldsalátával, a sült csülök, természetesen a saját pincészetből való borral. Amikor mi voltunk legutóbb, még nagyon...