Kiváló 2014. októberben, a párjával járt ittÉrtékelt: 2014. október 14.
Ajánlom a helyet másoknak is!
A Gasztroangyal című műsorban értesültem erről a helyről.Nagyon tetszett az ételek hagyományos elkészítési módja,ezért gondoltam kipróbáljuk.A választék kicsi,viszont figyelemre méltó.Sosem gondoltam volna hogy lehetséges ilyen puha és finom oldalast sütni marhahúsból.A rusztikus sült kacsa viszont kicsit száraz volt.A must és az almalé isteni finom,a fokhagyma leves csodás ízű.A kacsa mellé adott piros káposztát szokatlanul nagy darabokra vágták,gondolom ez hagyomány,viszont az íze tökéletes.A desszertek árait először sokalltam,aztán az első falat után tudtam hogy kihagyhatatlan.Köszönöm hogy vendégül láttak,nemsokára ismét eljövünk és megkóstolunk mindent ami belénk fér.
Soroksárról kerestük fel a helyet, egy vasárnapi ebédre.Fél háromra foglaltam asztalt hogy kicsit kevesebben legyenek, ennek ellenére kb 5 percet várakoztattak mire a több üres asztalból kaptunk egyet. A kiszolgálás rendben volt,az ételek minősége is egyedül a tafelspitz (ami miatt mentem) hagy...
Párommal tértünk be egy estebédre hétköznap, az évfordulónkat ünnepelni. Nem bántuk meg! Nagyon hangulatos kerthelyiségben kaptunk asztalt. Megjegyzem, telt ház volt egy szimpla kedd este. A kiszolgálók nagyon kedvesek voltak és gyorsak. A várakozás miatt előétel falatkákat kaptunk ajándékba. A...
Kifejezetten a Schieszl miatt utaztam el Budakalászra, mert olyan jókat olvastam róluk. A heti menüből célzottan kiválasztottam a legszimpatikusabb napot. A családi borház története egészen 1896-ra nyúlik vissza, a főút mellett található hagyományos sváb porta bal oldalán az étterem, jobb oldalon...