Nagyon rossz ár-érték arányú hely. A pizza közepes minőségű inkább szottyadt mint friss, ropogós szélű, távol áll attól, amit akár a legegyszerűbb olasz pizzériában adnak. Valószínűleg a legolcsóbb alapanyagok felhasználásával készül. A borravalót viszont elvárják, ha elmrad, széles pofavágások járnak cserébe.
Most is egy kiküldetés során kényszerültem rá, hogy egyedül menjek étterembe. Se partner, se alkohol. A kezdeti magányt aztán az étlap gazdagsága oldotta fel. Itt jegyzem meg, hogy az olasz nyelv szépségeit még gyakorolni kell - három egymás után következő saláta "insalat", "insalata" és "insalate" is volt.
Budaőrs központjában átlagos étterem, kis kerthelyiséggel. A választék elég nagy, az ízek kifejezetten jók. Ettünk egy minestrone levest, egy lasagne-t, és egy Vezuvió pizzát két kis sörrel. Az tény, hogy nem a nagyevők adagja egyik sem, de átlagos mennyiségnek megfelel.
A pizza tésztája az a kifejezetten vékony, ha valaki azt szereti, de ekkor már a széle általában kicsit keményre sül, ha meg nem ég. Jó lenne 10-20 %-kal vastagabbra hagyni. A felszolgálás semmi kívánnivalót nem hagyott maga után, udvarias és gyors volt, a végén nagyon korrekten figyelmeztetett bennünket, amikor külön borravalót akartunk adni a kártyás fizetésnél, hogy benne van a szervízdíj a számlában! Összefoglalva, a 30 km-en belüli pizzériákhoz képest ez egy elég jó konyhájú étterem, de még van mit javítania.
Olasz családtagunk miatt talán az átlagosnál is érzékenyebbek vagyunk egy hazai olasz étterem és pizzéria eredetiségének megítélésére. Szóval ilyen szemmel is nagyon elégedettek voltunk a levesek, a főételek, a desszert minőségével egyaránt, csakúgy, mint a családias hangulattal, a barátságos enteriőrrel. Köszönjük és jó szívvel ajánljuk mindenkinek.
Az Aromi pizzeriát kifejezetten kedvelem. Kulinárisan is, meg egyébként is. Gyerekbarát hely, tartanak játékokat, amivel le lehet foglalni a kölköket, míg az ember az ételekre vár, korrekt olasz ízeket hoznak, jó a pizza, tésztája is, meg a feltétek is rendben vannak. Pasta témában is jót alakítanak, egyik kedvencemet, a fekete kagylót is remekül készítették el.
Tulajdonképpen itt minden az alapanyagon múlik, bár az is tény, hogy a friss kagylót el lehet rontani, az állottból jót nem lehet csinálni. Itt nem rontják el. A Desszertfronton az olasz klasszikusokat kínálják, azokat viszont jól készítik el. Az árak barátságosak.