Nos, ma kipróbáltam, milyen ez a Daddy. Úgy a Sakura Ramen és a Buddha Original között helyezkedik el, és nem túl vonzó ránézésre. Nem látsz ételt, csak egy sivár pultot, amúgy meg piros-kék amerikai dizájn. Nagyon kevés dolgot lehet itt kapni, talán kétféle hamburgert, valami hús pálcikát, hasábburgonyát, káposztasalátát.
. . az eladólányok mintha Dél-amerikaiak lennének. Nem tudom, Mexikótól Kolumbiáig bárki. De aki beszél, az jól beszél magyarul is. Kértem classic burgert, valami krumplival, káposztasalátával, meg még egy palack limonádét is. A hamburgert kibontva nem darálthúsos pogácsa van benne, hanem hússzeletek. . . meg némi savanyúság is, aztán alig van rajta papír, rögtön zsíros és maszatos lett a kezem, folyt minden, szaladtam vissza szalvétákért. Nem volt különösebben rossz vagy jó sem, hát ilyen futó ebéd, erről is megtudtunk valamit, a krumpli nagyon kevés, pár szem, a bodzás limonádé viszont finom, az egészért kb. 4000 forintot fizettem. Nem igazán jó üzlet.