Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Az étlap rövid, de ütős. Az aktuális táblás kínálat részben a piacon elérhető idénytermékek alapján kerül összeállításra. Ezen körülmények figyelembe vételével az árak nem olcsóak, de reálisak. Nagy meglepetést okozott számunkra, hogy a nyári időszakban nem magában az étteremépületben várják a vendégeket, hanem a parkoló mögötti udvarra települnek ki. Ez szellőzés szempontjából kedvező lehet, viszont így a légkondicionáló adta hűsítési lehetőségről le kellett mondanunk. A napsütéstől árnyékolt a felettünk lévő napernyő, de ettől a levegő hőmérséklete nem lett kevesebb egy fokkal sem. A mosdó miatt jártam az épületben is, amelynek 1. emeletén működik amúgy az étterem, elég sok asztallal. Egyszerű, puritán berendezés, semmi felesleges faxni, de ahogy említettem, van pár utalás a repülőgépekre és a repülésre. Hétvégén szükséges és ajánlott az asztalfoglalás. Egy olyan hely a Flyby, ahol a vendég van a középpontban, a személyzet maximális odafigyelését, szakértő ajánlását élvezhettük. Az is élményszámba ment, hogy a séf a húsokat, halakat a szemünk láttára grillezte, és tudtunk is vele személyesen beszélgetni. Az étlapon ugyan szerepelt a polipsaláta, de kiderült, hogy elfogyott, amit én annyira nem bántam, mert nem vagyok egy polip-imádó. Így az előételek közül a thai mangósalátát választottunk, amit a ház ajándékaképpen grillezett garnélával tálaltak. Nekem nagyon ízlett a hideg őszibarackkrémleves is, amely tárkonyos kecskesajt mousse-szal, rebarbara salsával és aszalt barackos granolával érkezett. A két könnyed nyári fogás után grillezett aranydurbincsot választottunk főételként salátával és édesburgonyával. Ez utóbbi mirelit volt, ami az asztaltársamat egy kicsit szíven ütötte, én rezzenéstelen arccal vettem tudomásul. A matcha teás mangó chutney-s tejberizs desszert ismét azt a könnyedséget, lágyságot, fiatalos lendületet hozta vissza, ahogy az étkezést kezdtük. Kitűnő, egyértelműen 5 csillagos ebédet fogyasztottunk el itt, szívesen jönnék ide enni máskor is.