Friedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs

$$$$
Hely jellege
étterem, gyorsétterem, vendéglő
Friedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs
Friedmann-ház (Teri néni étterme) BudaörsFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs
20 fotó

1 vendég értékelése alapján

100%
5Ár / érték
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Garden Home Törökbálint - Legjobb ár
Garden Home Törökbálint
44.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül
Szépia Hotel Zsámbék - Kedvezményes kikapcsolódás Zsámbékon
Szépia Hotel Zsámbék
Grand Hotel Esztergom - Mesés advent fürdőbelépővel
Grand Hotel Esztergom

Friedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 830 városban járt márFelfedező - 2600 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51283 feltöltött kép
2024. június 4.egyedül járt itt
Próbálkoztam már máskor, de annyira szűk a nyitvatartási időintervallum, meg bizonytalan is, hogy még nem jutottam be. Most, jelenleg az a szabály, hogy de. 10 órától van nyitva du. 14-ig, de az ajtó előtti táblára is az volt kiírva, hogy 10-13. . . aztán ezt javítottuk, bevették a táblát. Egy idősebb hölgy (Teri néni maga?
Friedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - BelsőFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - EgyébFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - BelsőFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - Étel/italFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - Étlap/itallapFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - Étlap/itallapFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - BelsőFriedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs - Külső kép
Még több kép (5 db) >>
Friedmann-ház (Teri néni étterme) Budaörs a térképen
2040 BudaörsIfjúság u. 22.
06 23 420 969
Szolgáltatások
• ingyenes WIFI • légkondícionált helyiség • vegetáriánus ételválaszték • akadálymentes • brunch • étel elvitelre • házhozszállítás • kisállat bevihető • napi menü • parkolási lehetőség • rendezvényhelyszín
Nyitva tartás
H-P