A Jack's Burger egy amerikai hamburgerező franchise étterem, ami megtalálható Budapesten két helyen, valamint Budaörsön, Dunakeszin és Szegeden. Az étlapon több mint 15 hamburger közül lehet választani.
Ne legyünk a szokásaink rabjai, gondoltam, együnk egyszer itt is. . . van ilyen nevű burger, meg olyan nevű burger is. Pénztároslány első napja, az egész országban tömény szakemberhiány van, picit félreértjük egymást, főnöknő jön, kisegít. Nem haragszom, segíteni akarok. Főnöknő meg is ajándékoz egy barbecue-szósszal.
Nagyon kedvesek, de tényleg. Nagyon köszönöm. Az igaz, hogy a pár perc nem igazán pár perc lett, amíg a sorszámomra vártam, mint egy rendelőben. De végre felvillant a lámpa és mehettem a kis papírtálcámért! Rántotthús édes hamburgerzsemlében, meg még édes ketchup is van rajta. Nem vagyok egy nagy sórajongó, de a krumpli is teljesen sótlan volt, meg ez az édesszendvics is. Nem baj, utósóztam. Megettem a kis koszos kezemmel, amivel jöttem, meg a kis koszos villával, ami a fogaival áll ki a tartóból. De ilyen az összes szomszéd is, errefelé így szokták. Megittam a kis egyszerű teámat is. Hely kipipálva.