Nem tudom, hogyan csinálják. Az összes üzlethez nőtt büfék, éttermecskék ugyanazt a dögunalmas kínálatot nyújtják, akármilyen nevű és akármilyen tulajdonosú üzletláncba mész be. Az ízetlen, sótlan rántott valamik, meg az ízetlen, sótlan kis köretke. . . na, itt még kiegészült viszonylag jó savanyúságokkal, ami azért pozitívum.
A kiszolgálás is kedves volt, nem lehet rá panasz. A tálcák tisztaságára már inkább, hármat is felvettem egymás után, mind foltos volt, az evőeszközökre meg jócskán ráfért egy szalvétával való utántörlés, az is igaz. . . de megettem, amit vettem, nem túl boldogan.
A volt munkahelyem kirendeltségének közelében, a 2. körforgalomnál található önkiszolgáló gyorsétterem, amely a CBA csoporthoz tartozik, mellettük van is egy CBA áruház. Előttük több soros sorompós parkoló, a vendégek és a vásárlók részére. Az ételek egyszerű kifőzdések, retrós stílusban, előre elkészítve, lesütve üvegpult mögött, kihűlten.
Több ételből lehet kis- és nagy adagot is kérni. Ételszag van, kevés asztalnál lehet leülni. Az ételek elkészítése gyenge színvonalú, fűszereket nem használnak, mindennek ugyanolyan íze van: állott olaj és só. Egykedvű kiszolgálás. Árak tekintetében azt mondanám, hogy nem drága (levesek 500 Ft körül vagy kicsivel alatta, frissensültek szelete 700 Ft körül), de mivel nem jól főznek, így bármennyiért drága lenne nekem.