Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Már voltam itt korábban, nem tudtam még a különleges nyitvatartási rendről, hogy csak a hét közepétől van nyitva hely. Ma viszont szuper élményt szereztem magamnak, azzal, hogy idejöttem. Küllemre nem túl nagy szám, nem érzed, hogy valami osztályon felüli étteremben vagy, egy átlagos benyomást kelt. Az evőeszközök az asztalon. Nem terítőn, nem alátéten, hanem az asztalon. Azért az asztalt láthatóan rendesen letörlik, fertőtlenítik a vendég után. Mellékhelyiség semmi különös, tiszta és rendben van. A kiszolgálás figyelmes. Többször is érdeklődnek, hogy mennyire ízlik az étel. Én a Monte Nevado mangalica karajt választottam vadasan, a ház speciális dödölléjével. Nem jön ez azonnal. Itt frissen készül minden. Látványkonyha van, a srácokat lehet figyelni az átlátszón keresztül, hogy hogyan dolgoznak vele. Azután, amikor megjön, akkor az esztétika is vele érkezik ki, mert megadják a módját. Annyira finom volt, hogy örömködve majszolgattam végig. A hús, a dödölle, a szósz. . . semmi kívánnivalót nem hagyott maga után. Nem akartam eredetileg itt többfélét enni, de már közben kattogott az agyam, hogy valamit azért még, mert mást is ízlelgetni kéne, szóval így lett hozzá még desszert is, Dani meggyes pitéje, krémmel, fagylalttal. Hűű. . hát. . . szóval olyan érzés, hogy szeretnéd felkapni a tányért, és kinyalni, mint egy kutya. . . a klasszikus limonádéval kapcsolatban semmi érdekes nincs, sajnálom, hogy autóval voltam, mert a borkínálat magas polcon van szintén. De az egy másik eset. Fizetésnél: nincs a számlában szervízdíj, a borravalót viszont csak készpénzben tudják elfogadni, erre készülni kell. Ha jót akarsz magadnak, kipróbálod ezt a helyet. A kollégáknak, akik itt pionírok voltak, meg külön köszönöm, hogy ráirányították a figyelmemet.