nekem legalábbis! A sok gyorétterem között igazi sziget a salátabár. Többnyire mindenhol kígyóznak a sorok, mert 1500 Ft-t máshol rántott hús vagy hamburger van, itt meg csak pár fűszál. Gondolná az ember. De nem! Az Alaszkát választom a füstölt lazac miatt. További összetevők: saláta, gomba, paradicsom, lilahagyma, sárgarépa, uborka.
A gombát kérdezi a kiszolgáló fiu, főve vagy nyersen kérem. Már készül is. Választható hozzá kb 10 féle öntet is, én az olasz olajost választom. Kis papír dobozban kapom, az evőeszköz saját logós papír tasakban. Az íze mennyei. Friss és ropogós minden, a szószt kedvem lenne megkérdezni, hogy készül, de majd máskor. A füstölt lazac elsőre kevésnek tűnik, de aztán kiderül, pont jó volt az arány. Így nem nyomja össze a többi ízt. Jól is laktam, egészséges is volt és nem volt drágább (sőt! ) mint egy menü máshol. Elégedett vagyok. Arra vagyok még kíváncsi, hogy a kiírt salátákon kívül (8-10) összeállítanak e egyedileg is, de miért ne? Legközelebb ki fog derülni, ugyanis megyek még.