2018. augusztusban, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2018. augusztus 14.Az ittjártam.hu alapján választottam ezt a helyet.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Évek óta járok a Suhajda cukrászdába, a gyermekeim szülinapi zsúrját itt tartjuk és minden családi eseményre innen rendelünk tortát. Heti szinten többször tartok találkozót ügyfelekkel, barátokkal itt és minden szempontból maximálisan elégedett vagyok vele.
Budaörsiként külön öröm számomra, hogy abból a lepukkant régi présházból milyen csodát műveltek, emelve ezzel a környék esztétikáját.
A süteményekre, fagylaltokra még sosem volt panasz részünkről. Minőség érződik rajtuk, biztosan valódi gyümölcsből dolgoznak és nem valami ízfokozóval kínálnak be.
A kiszolgálás is barátságos, kedvesek a munkatársak. Jó szívvel ajánlom!
Ha javasolhatnám, esetleg több bútor vagy kerti játék elférne az udvaron, de enélkül is nagyon jó élmény ott lenni.
Ételek / Italok: Kiszolgálás: Hangulat: Ár / érték arány: Tisztaság: Suhajda Cukrászda további értékelései
2018.08.15a párjával
Kellemes környezetben minőségi, gyönyörű, ínycsiklandő sütik. Alig tudtam választani. A kedvenceim a minőségi csokiból készült tortaszeletek. Az orbitális csoki és a három csoki is felejthetetlen élményt nyújtott. Akinek nem lenne elég egy szelet süti, annak ajánlom mellé a jegeskávét...
2018.02.21egyedül
Hogy ajánlanám-e? Hát, határeset, de legyen. A főúttól eléggé kiesik, de térkép és az útbaigazító táblák alapján sikerült megtalálni. Egy évek óta működő családi alapítású cukrászda, ahol a régit és az újat próbálták ötvözni. Szépen felújított sváb parasztház viszonylag csendes, nyugis...
44.000 Ft / 2 fő / 2 éjtől ellátás nélkül