2018. márciusban, egyedül járt ittÉrtékelt: 2018. június 3.Ajánlom a helyet másoknak is!
Budaörsön is van egy Szamos Cukrászda, mégpedig jól megközelíthető, központi helyen, a Fő útról kell lekanyarodni, azonban eléggé eldugva, a portál és a felirat beleolvad a környezetbe. Mellette kis pékség.
Belépve csinos belső tér, békebeli kávéházi hangulat, a pultban a Szamosnál megszokottakhoz képest lényegesen szerényebb, ám kedvezőbb árú sütemények, tortaszeletek (410-520 Ft közötti szeletárak). Összesen 8 féle sütit számoltam a pultban, főleg klasszikusok.
Két hölgy dolgozik a pultban, egy idősebb és egy fiatalabb, de mindketten egy konkrét vendéggel vannak elfoglalva (ismerősük), akivel kedélyesen beszélgetnek és sürögnek-forognak körülötte. A többi vendég nem kap ilyen figyelmet, velük szemben gépies, kissé unott a kiszolgálás.
Az indiáner ettől függetlenül finom volt, még ha nem is párját ritkító. Szinte már alig kapni sajnos ezt a sütit, mostanában nem divatos.
Kérdésemre annyit sikerült megtudni, hogy ők nem az a Szamos, és nem olyan formában működnek, csak a nevet használják, bármit is jelentsen ez.
Ételek / Italok:![]()
Kiszolgálás:![]()
Hangulat:![]()
Ár / érték arány:![]()
Tisztaság:![]()
Szamos Cukrászda Budaörs további értékelései
2023.10.01barátokkal
![]()
Minden teljesen rendben. Ritkán van ilyen bárhol is. Sokszor voltam; tán egyszer volt kissé mogorvább egy eladó. Fagyik, sütik isteniek! A kiszolgálás alapos, emberfigyelő, mosolygós.
2018.06.13egyedül
![]()
Régen is voltunk itt, családdal, nem is egy rossz emlék. Ma csak úgy egyedül sétáltam erre, hát, ki nem hagytam volna. Mondjuk, nem frontálisan mentem be, hanem a hátsó ajtón. Így romantikusabb, a lépcsőkön, teraszokon át, de másrészt, mintha egy lakótelepi ház belső udvara lenne... a belső tér...
The Hotel Unforgettable - Hotel Tiliana by Homoky Hotels Budapest
Portobello Hotel Esztergom