Kedves kiszolgálás jó minőségű étel stílus köszönöm szépen még vissza fogunk térni yamaicai paprika salátáját elsajátítottam nagyon finom szép napot kívánok mindenkinek
Ne várj valami nagyon kényelmes étkezést, ez csak egy bisztró. De annak nagyon jó! Belül van az Auchanban, a vásárlótérben, a halak mellett. Meglepően érdekes hely, viszonylag szűk kínálat, de ami van, a kitűnő! Én 2. 000,- forintért ettem garnélás tészták, elsőrangú volt és bőséges adag. Ott készítik kedélyesen a szemed láttára.
Az mondjuk elég lelombozó, hogy nem lehetett meggyőzni őket, hogy milyen nem higiénikus a tartóból fogaival kiálló villa. . . meg hát közben körülötted hömpölyög a bevásárlóközpont néha kiábrándító népe, de sebaj, mert kipróbálni ki kell ezt és nagyon meg is éri! Más kagyló- és halétel is szerepel a kínálatban. Ne kerüld el, mert lemaradsz valamiről! (Praktikus az is, hogy adnak egy kis elektromos korongot, ami jelez, ha kész a kaja, ha közben elsétálsz vásárolgatni. )