Arról szól a hely, hogy különféle hátterekbe helyezheted magad, az egyik hölgy meg veled jár körbe és lefényképez, mindenféle kedves, vidám, abszurd, mulatságos, kulturális. . . stb. környezetben. Ismert festmények része lehetsz, megfürödhetsz, ha van erőd és hajlandóságod rá a saját jókedvedben. Az árban az is benne van, hogy kinyomtatnak rólad fotót, amilyent szeretnél. Rengeteget vigyorogtunk, vagy szemérmetlenül röhögtünk. Köszönöm lányok, ez a nap igazi bearanyozása! Viszont az egészet nem tudnám másképp demonstrálni, csak úgy, ha saját magamról teszek fel képeket ide, amitől azért egy kicsit a hátam borsódzik. Nagyon taszítónak tartom azokat az ittjartam. hu-ra feltett képeket, amikor anyu és apu egymást fényképezi evés közben, minden falat egy külön fotó, rágás, nyelés, meg minden kapuba beállás, panorámába nézés, vízparton ácsorgás külön fotó a családtagokról, és akkor a drága user ezt felteszi ide. Vagy csak a saját fejét, hogy önelégülten vigyorog egy bokorban. De ezt most nem nagyon tudnám megúszni, hogy ne szereplejek ezeken a képeken, ezért hát őszintén elnézést kérek mindenkitől, aki megnézi őket. Viszont nagyon szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy menjen el, nézze meg, élvezze a pillanatok varázslatait, legyen kedve élni! A legmelegebb ajánlatommal, mindenkinek!