Érdekes, hogy az ittjartam. hu adatbázisába bekerült ez a hely, én már többször jártam itt, szóval akkor jön egy kis beszámoló is róla. Ez egy koncert- és rendezvény helyszín a XI. kerületben, azon belül is egy volt ipari területen, a Fehérvári út - Galvani út - Szerémi út által határolt területen.
Van egy nagyterem és egy kisterem, a mosdók kulturáltak és elég sok van belőlük, a nagyterem és a kisterem előtt is büfével rendelkezik. A büfé italkínálata kommersz, árban középkategóriás, ételek nincsenek, legfeljebb chips, ropi. A személyzet barátságos, normális, beleértve a biztonsági személyzetet is. Autóval kényelmesebb menni, közvetlenül a bejáratnál van több ingyenes parkolóhely, tömegközlekedéssel viszont mindenképpen kell gyalogolni, mert a megállók nem éppen a bejáratnál vannak. A hang- és fénytechnika is színvonalas. A bejárat előtt végig kiülős terasz van. Mivel nincsenek a közelben lakóházak, így valószínűleg a lakókat sem zavarják a bulizók.