Érdekes 2021. októberben, gyerekekkel járt ittÉrtékelt: 2022. február 1.
Ajánlom a helyet másoknak is!
Főleg a fiatalság körében népszerű ugrálós trambulinpark a 11. kerületben az Újbuda Centerben. Parkolni a bevásárlóközpont saját nyitott parkolójában lehetséges. Van elvileg sorompó, de amikor ott voltunk, nem kellett fizetni (hétvége volt). A belépőjegyek időre szólnak, egész órákra, azaz óránként lehet bemenni, érdemes így időzíteni az érkezést. A gyerekeimet vittem el, 2 órára fizettünk be, ami fejenként 4500 Ft-ba került. Bankkártyával lehetett fizetni. A belépést követően a termináloknál kellett regisztrálni, majd utána lehetett a pénztárhoz menni. A termináloknál sokat ügyetlenkedtek előttünk, így elég döcögős volt a bejutás. Nekem a hasonló pesti ugrálópark jobban tetszett, szerencsére a gyerekeknek is, azért szerencse, mert az sokkal közelebb van az otthonunkhoz. Minden óra végén ki kellett jönni a pályáról, majd akinek volt érvényes jegye, az a bejáraton újra bemehetett. A kísérő szülők a fal mellett tudnak leülni, de nagyon kevés szék van, én konkrétan a földön ültem. Az öltözők és mosdók színvonala és tisztasága megfelelő.