Adott 2-6 fő és 60 perc, hova menjetek? Erre a kérdésre kínál választ a Scavenger Escape, melynek szabadulószobái különböző tematikát ölelnek körbe, és a nehézségi szintjük is különböző. A belső terek kitűnnek az átlagos szabadulószobák sorából igényességükkel.
Legnehezebb kihívásukat a Rejtélyes Rendelő rejti, ahol a világot egy őrült professzortól kell megmenteni. Ennél könnyebb feladat megtalálni Mozart ellopott mesterművét vagy kijutni a fáradó sírjából. De vigyázzatok, mert ha nem sikerül időben kijutnotok, örökre ott ragadtok!
Kihagyhatatlan 2022. március 23.a párjával járt itt
Ketten vállaltuk be a legnehezebb szobát, miért ne? alapon. Több szabadulószobában voltam már Budapesten, de a legtöbb már csak a dohos pinceszag miatt sem volt számomra túlságosan élvezhető. Itt ilyesmiről szó sem volt - a szórakoztató kihívás, az igényes környezet és a kedves dolgozók hármasa miatt abszolút megérte az élmény az árát!
Meglepő módon időben ki is jutottunk, bár ezért meg is tettünk minden tőlünk telhetőt. De ha nem így lett volna is abszolút ajánlanám mindenkinek, akinek van 60 perc szabadideje.