Vitéz Kürtős workshop Budapest

városi Élményprogram közül
Kategória
Élményprogram

Vitéz Kürtős workshop Budapest bemutatkozása

A Vitéz Kürtős workshopjai során a résztvevők megtudhatják, hogy hogyan készül az igazi kürtőskalács. A program létszámtól függően minimum 2 óra hosszúságú, magában foglal egy ismeretterjesztő kívzjátékot, egy bevezetőt a kürtőskalács tészta dagasztásának tudományába, majd megtanulhatjuk a tészta kinyújtásának és feltekerésének művészetét, végül pedig a szénkezelés rejtelmeit ismerhetjük meg.

1 vendég értékelése alapján

Érdekes
Kihagyható
Időpazarlás
100%
Időpazarlás

1 vélemény
Jártál már itt? Írd meg a véleményed!
Ennyire tetszett:
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Hotel Karos Spa Zalakaros - Élmény, mosoly, kikapcsolódás
Puchner Kastélyszálló Bikal

Vitéz Kürtős workshop Budapest vélemények

Ezüst fokozatú értékelő
Időpazarlás 2025. február 4.barátokkal járt itt
Az Adventi vásárban nagyon csalódtam és fel is háborodtam a Városháza téri Kürtös stand hozzáállásához és egyáltalán az egész kiszolgálás - felháborító