Akár meditatív állapotba is kerülhet itt az ember. A teák kínálata lenyűgöző, válogatott minőség és ízek garmadája. Kína, India, Ceylon, Japán, Nepál, Tajvan, Korea, Kenya teafüvei, ha nem is 1000, de kb. 100 féle biztosan akad. Árak tekintetében közép-felsőkategóriás, egy kancsó tea ára többségében 850 Ft-tól indul, de 1350 Ft-osak is szerepelnek az itallapon. Ha 2 személyre kérjük, akkor a 2. személy adagja kedvezményesebb +500 Ft, illetve vannak olyan teák, melyeket többször fel lehet tölteni. Egy kínai licsitea mellett döntök (850 Ft). Mutatós olajzöld cserépkancsóban és hozzá illő csészével érkezik pár perc múlva, tűzforrón. Ezek azok a teák, amelyekbe nem kell semmilyen ízesítőt, cukrot, citromot, édesítőt tenni, mert önmagukban is karakteresek, aromásak. A bolti filteres teákkal össze sem lehet hasonlítani. Kellemes, finom gyümölcsös íz, kissé édeskés. A licsi egyértelműen felismerhető. A berendezés stílusos, keleties hangulatú. Rattan és fabútorok, a falakon kalligráfiák, kínai és japán porcelánok az üvegvitrinekben (lehet vásárolni is), a belső kisebb termekben párnás, cipő nélküli ülőhelyeket is kialakítottak. Természetesen elvitelre is lehet teafüvet vásárolni. Bankkártyás fizetés megoldott. A 2 fős személyzet is teázott, amíg ott voltam, egymással beszélgettek, nem igazán a vendégekkel foglalkoztak.