Érdekes az árképzés, az elviteles ételek ára alapból 500 Ft-tal drágább, mint a helyszíni fogyasztás, de egyébként 1 oldalas étlapuk van, amelyen tésztalevesek, előételek, köztük batyuk, saláták, csirkeszárny, szószos tészták szerepelnek. Az egész étterem a pincében található. Tágas, szellős, az asztalok nem sűrűn találhatóak. Előzetes asztalfoglalás ebédre és vacsorára is ajánlott. Ami nem tetszett: nincs pincér általi rendelésfelvétel, így minimális a személyes kontaktus, egy mobilra letöltött appon keresztül KELL rendelni és preferáltan előre fizetni. Ezt mondjuk úgy ki lehet védeni, ha nem a bankkártyás fizetést választja az ember. Az ázsiai származású pultos hölgy többeknek is csak az app letöltésében, illetve ezzel kapcsolatos technikai problémák kezelésében volt hajlandó segíteni, miközben ennyi idő alatt bőven felvehette volna a rendelést is. Ez bizonyára valami Z generációs üzleti koncepció, de nekem nagyon nem jött be. Én úgy gondolom, azért is járok személyesen étterembe, mert igényelem az emberi kommunikációt, a személyességet, ellenkező esetben lehet online rendelni, és ki sem kell mozdulni otthonról az emberek közé, de ez pont nem erről szólna. Vagy meg lehetne tartani párhuzamosan az appos rendelés mellett a személyes rendelés lehetőségét. Az ételek különlegesek, autentikusak, karakteresen fűszeresek, pikánsak. A pincér lány által egyáltalán nem csípősnek minősített fogás is igencsak az volt. Kukoricás csirkés batyut (5 db/ 2490 Ft), tajwani aranykimcsit (1790 Ft), valamint fokhagymás gőzölt brokkolit (1490 Ft) ettem, a 3 fogás így szűken elég volt egy ebédnek, de nem éreztem magam telezabáltnak egyáltalán. Ez 3 előétel volt, az ételek mennyisége is ehhez mért. A levesek és a tésztás főételek mennyisége kiadós. Kötelező szervizdíj van (mire? a tányérok kihozatalára a konyhából), a fenti árak tartalmazzák. Tetszett, hogy lehetett szódát inni, 50 Ft decije. Lehet vásárolni kis ajándéktárgyakat, táskát, pólót, valamint delikátesz termékeket is, pár félét. Összességében finom ételek, különleges ízek, de nekem személytelen, steril volt az élmény.