18+ & Less Budapest

50%
4,5Ételek / Italok
4,5Kiszolgálás
3,5Ár / érték
Láttad már a nyereményjátékunkat?Megnézem, nyerni szeretnék!
Kristály Imperial Hotel Tata - Két ünnep között
Kristály Imperial Hotel Tata
Holiday Resorts Balatonszárszó - Holiday szilveszter
Holiday Resorts Balatonszárszó
329.001 Ft / 2 fő / 3 éjtől teljes panzióval
Portobello Hotel Esztergom - Senior kedvezmény 60+
Portobello Hotel Esztergom

18+ & Less Budapest vélemények

Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 267 városban járt márFelfedező - 3527 helyen első értékelőNépszerű író - 2496 hasznos szavazat11 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 100360 feltöltött kép
Átlagos 2018. szeptember 1.egyedül járt itt
Más ügyben jártam az Akácfa utcában, és a portált meglátva beugrott, hogy hallottam erről az új fagyizóról, ami kifejezetten a felnőtt, nagykorú fagyi-imádóknak lett kitalálva, akik az alkoholos italokat sem vetik meg. Úgy éreztem, akkor én is célközönség vagyok, még ha nem is tartom magam éppen nagyivónak.
18+ & Less Budapest - Külső kép18+ & Less Budapest - Étel/ital18+ & Less Budapest - Étel/ital18+ & Less Budapest - Étel/ital
Még több kép (1 db) >>
Gyémánt fokozatú értékelőOrszágjáró - 833 városban járt márFelfedező - 2604 helyen első értékelőNépszerű író - 316 hasznos szavazat10 évnyi aktív tagságKitartó fotózó - 51289 feltöltött kép
Kiváló 2018. július 4.egyedül járt itt
Teljesen véletlenül fordultam erre, és azonnal feltűnt! Amikor az ösztönöd azt súgja, hogy nem mehetsz el mellette. Még csak két hete van nyitva, még kész sincs teljesen, de már rohamosan terjed a népszerűsége! Alkoholos fagyik! Micsoda ötlet!
18+ & Less Budapest - Belső18+ & Less Budapest - Belső18+ & Less Budapest - Belső18+ & Less Budapest - Külső kép18+ & Less Budapest - Külső kép18+ & Less Budapest - Külső kép18+ & Less Budapest - Étel/ital18+ & Less Budapest - Étel/ital
Még több kép (5 db) >>