Az étterem a munkahelyem mellett van tehát praktikusságból mentem ide illetve kényelem merő lustaságból. Hát leszoktam róla. Többször próbáltam abba a reménybe, hogy a rossz étel és a flegma kiszolgálás csak véletlen. Hát nem! Szárazra sütött égetett piza, rendszeresen, mert a kollegáim is azt hitték, hogy ez csak egyszeri véletlen.
Merészeltem rá kechapot kérni, hát majdnem kikérték maguknak, hogy mit képzelek én. Na, de azért nem adtam fel, megkóstoltam a cyrsost is, na nem fogom azt se többet, szintén száraz égett hús stb. Na még dúlt bennem a remény és megnéztem egy tészta félét a neve joghurtos görög tészta. Hát ezt ránézésre kihagytam és a mai napig gondokozom mitől görög egy sima csigatészta amit egy pohár (na ez túlzás) johurttal nyakon öntenek. Nos részemről a továbbiakban kihagyom ennek az étteremnek a látogatását.